Libnet.ro
UNICEF

10:00

Schimbare in conducerea Curtii de Apel Alba Iulia: judecatorul Aurelian Mocan preia o functie de vicepresedinte

Adevărul Adevărul,
Schimbare in conducerea Curtii de Apel Alba Iulia: judecatorul Aurelian Mocan preia o functie de vicepresedinte

Curtea de Apel Alba Iulia va avea din 15 iulie 2014 un nou vicepresedinte in persoana judecatorului Aurelian Mocan. Acesta a promovat concursul organizat de CSM in perioada martie-iunie. La Judecatoria Aiud va fi numita presedinte judecatoarea Constanta Pricina. La Parchetul de pe langa Judecatoria Alba Iulia, functia de prim procuror adjunct a fost obtinuta de Octavia Raluca Gus. continuă pe Adevărul

Apa maronie la robinetele din Alba Iulia: concentratia de fier depaseste de sase ori limita maxima admisa

Locuitorii din Alba Iulia, dar si din alte localitati ale judetului, primesc la robinete de aproape o luna de zile apa de culoare maronie. Analizele efectuate de Directia de Sanatate Publica arata ca valoarea fierului este mai mare de sase ori fata de limita admisa. Reprezentantii furnizorului sustin ca apa este potabila si poate fi consumata.

A gasit 1.900 de lei in parcarea unui supermarket din Alba Iulia si i-a predat la politie

O femeie din Alba Iulia a gasit suma de 1. 900 de lei in parcarea unui supermarket din oras. Gestul sau ulterior este de remarcat avand in vedere ca a sesizat politia si a predat banii oamenilor legii.

Trei inculpati judecati la Alba Iulia pentru inselaciune prin metoda Singer, condamnati la inchisoare cu executare

Trei barbati judecati pentru inselaciune prin metoda masinii de cusut Singer au fost condamnati la inchisoare cu executare de Tribunalul Alba. Alte cinci persoane din aceeasi grupare sunt judecate in continuare la instanta de fond. Activitatea infractionala a gruparii a avut loc in cursul anilor 2008 2009.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )