Libnet.ro
UNICEF

20:00

Schimbare fara precedent: varsta la care te pensionezi. Toti romanii trebuie sa afle urgent

Playtech Playtech,
Schimbare fara precedent: varsta la care te pensionezi. Toti romanii trebuie sa afle urgent

Un anunt extrem de important legat de varsta de pensionare a aparut in spatiul public. Iata despre ce e vorba. Despre cresterea varstei de pensionare se vorbeste de multa vreme, dar niciun. continuă pe Playtech

Roxana Ghita de la Survivor, reactie fara precedent. A facut anuntul crunt la Kanal D

Roxana Ghita de la Survivor, reactie fara precedent. A facut anuntul crunt la Kanal D. Dupa ce Alexandra Stan a spus de nenumarate ori ca vrea sa paraseasca competitia din Republica Dominicana, iata ca acum a venit randul uneia dintre Razboinici. Ce a declarat Roxana Ghita i-a lasat pe toti masca. Roxana Ghita de la .

Amenzi de 5.000 de lei pentru toti romanii care incalca aceasta lege. Atentie mare

O noua Hotarare de Guvern HG) a fost adoptata miercuri 27 ianuarie, conform careia cei care nu respecta prevederile legale vor fi sanctionati cu amenzi usturatoare. Despre ce este vorba? Amenzi usturatoare pentru cei care nu respecta noua Hotarare de Guvern O sedinta de Guvern a fost sustinuta miercuri 27 ianuarie, in urma careia a .

Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat. Acuze grave, fara precedent in Romania

Dupa incendiul de la spitalul Matei Bals din Capitala, celebra Monica Tatoiu a rabufnit la adresa lui Raed Arafat. Ea spune ca seful DSU si-a construit o piramida de relatii. Monica Tatoiu il desfiinteaza pe Raed Arafat Si-a construit o piramida de relatii, cum a facut si Mazare. Cum au rezistat o gramada de sefi .

Planta-minune pentru sistemul imunitar. Toti romanii trebuie sa o consume zilnic, in pandemie

Echinaceea este o planta perena, folosita de sute de ani ca remediu in medicina traditionala. Face parte din aceeasi familie cu galbenelele si musetelul. Ea este utilizata inca de pe vremea indienilor americani, de acum mai bine de 300 de ani. Atunci, planta era folosita indeosebi pentru a calma simptomele racelii. Odata cu venirea exploratorilor .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )