Libnet.ro
UNICEF

21:31

Schimbare majora in Codul penal. Articolul care bloca presa, abrogat in Senat

Antena3 Antena3,
Schimbare majora in Codul penal. Articolul care bloca presa, abrogat in Senat

Articolul din noul Cod penal care bloca presa, astfel ca jurnalistilor li se interzicea sa critice magistratii, a fost abrogat, marti, in plenul Senatului. Senatorii au decis abrogarea articolului 276 din Codul. continuă pe Antena3

Schimbare majora in Codul penal. Articolul care bloca presa, abrogat in Senat

Articolul din noul Cod penal care bloca presa, astfel ca jurnalistilor li se interzicea sa critice magistratii, a fost abrogat, marti, in plenul Senatului. Senatorii au decis abrogarea articolului 276 din Codul.

Codul Penal se SCHIMBA din nou. Parlamentarii continua sa il modifice, chiar daca a intrat in vigoare

Parlamentarii modifica in continuare codul penal desi a intrat deja in vigoare de mai bine de 3 zile. Un articol controversat, care ar fi pus calus presei, a fost deja abrogat. Vorbim despre acel articol care.

Senatul a abrogat pedeapsa pentru presiuni asupra justitiei din Codul Penal

Senatorii au votat, marti, abrogarea articolului 276 din Codul Penal care prevede pedepsa cu inchisoare pentru presiuni asupra justitiei prin declaratii referitoare la judecatori sau organele de urmarire penala.

Articolul care prevede ca seful statului prezideaza sedintele CSM, eliminat din noua Constitutie

Articolul care prevede ca seful statului prezideaza sedintele Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a fost eliminat din noua Lege fundamentala, a declarat, astazi, presedintele Comisiei pentru revizuirea Constitutiei, Crin Antonescu, transmit sursele de presa.

Senatul voteaza marti abrogarea articolului privind presiunile asupra justitiei din ...

Senatul se pronunta, marti, privind initiativa legislativa care propune abrogarea articolului 276 din Codul penal, prin care se incrimineaza presiunile asupra justitiei, a anuntat, luni, viceprepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu, relateaza Mediafax. Potrivit acestuia, Biroul Permanent a sesizat deja Comisia Juridica a Senatului cu propunerea legislativa pentru abrogarea articolului 276 din Legea 286/2009 privind Codul Penal, Comisie care isi va da raportul luni. Citeste si: .

Ce spuneau, in 2009, Traian Basescu si Emil Boc despre Codul Penal

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, Dan Sova, a vorbit, sambata, la Antena 3, despre modificarile aduse in sistemul judiciar odata cu intrarea in vigoare a noului Cod penal, aratand ca noua.

Mai multe ONG-uri cer sa nu fie scos din Constitutie articolul care prevede ca nicio publicatie nu poate fi suprimata

Mai multe ONG-uri care militeaza pentru drepturile omului, printre care Centrul pentru Jurnalism Independent si Fundatia Soros Romania, se declara ingrijorate de sugestia Consiliului Legislativ de eliminare din Constitutie a articolului 30 4) care prevede ca 'nicio publicatie nu poate fi suprimata' si solicita Comisiei pentru revizuirea Constitutiei sa nu dea urmare acestei sugestii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )