Libnet.ro
UNICEF

23:00

Senatul a abrogat pedeapsa pentru presiuni asupra justitiei din Codul Penal

B1 B1,
Senatul a abrogat pedeapsa pentru presiuni asupra justitiei din Codul Penal

Senatorii au votat, marti, abrogarea articolului 276 din Codul Penal care prevede pedepsa cu inchisoare pentru presiuni asupra justitiei prin declaratii referitoare la judecatori sau organele de urmarire penala. continuă pe B1

Senatul voteaza marti abrogarea articolului privind presiunile asupra justitiei din ...

Senatul se pronunta, marti, privind initiativa legislativa care propune abrogarea articolului 276 din Codul penal, prin care se incrimineaza presiunile asupra justitiei, a anuntat, luni, viceprepresedintele Senatului Cristian Dumitrescu, relateaza Mediafax. Potrivit acestuia, Biroul Permanent a sesizat deja Comisia Juridica a Senatului cu propunerea legislativa pentru abrogarea articolului 276 din Legea 286/2009 privind Codul Penal, Comisie care isi va da raportul luni. Citeste si: .

UPDATE. Senatul voteaza marti abrogarea articolului privind presiunile asupra ...

UPDATE: Senatorii juristi au votat, in unanimitate, pentru abrogarea articolului din Codul Penal care prevede pedeapsa cu inchisoare de la 3 luni la un an sau cu amenda pentru presiuni asupra justitiei, relateaza Mediafax. Membrii comisiei au adoptat, in acest, un raport favorabil, cu cinci voturi pentru la Propunerea legislativa pentru abrogarea articolului 276 din Legea 286/2009 privind Codul Penal. Senatorul PSD Ioan Chelaru a aratat ca membrii acestei comisii au abrogat acel articol .

VIDEO Traian Basescu, catre tinerii magistrati: Politicul exercita o presiune formidabila asupra justitiei. Daca vreodata voi ajunge in fata dvs, sa va aduceti aminte ca nimeni nu e mai presus de lege

Traian Basescu s-a intalnit marti cu noii absolventi ai Institutului National al Magistraturii, carora le-a atras atentia ca asupra justitiei a inceput sa se exercite o presiune formidabila din partea politicului si le-a cerut ca, daca va ajunge vreodata in fata lor, sa nu uite ca nimeni nu e mai presus de lege.

Basescu a semnat decrete pentru 2999 de magistrati. ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca in ultima perioada politicul a exercitat presiuni asupra justitiei. Poate inainte de a intra pentru prima data in sala de judecata, cititi raportul CE despre functionarea justitiei in Romania. Cand veti observa ca politicul va exercita presiuni asupra justitiei, reactionati. Sustineti oricand legi care protejeaza drepturile omului, dar nu acceptati legi care favorizeaza infractorul si prin care statul sa nu mai poata lupta impotriva traficului .

Basescu, mesaj pentru noii judecatori: Daca vreodata voi ajunge in instanta va rog sa ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca in ultima perioada politicul a exercitat presiuni asupra justitiei. Presedintele a spus ca este un lucru rau ca se umbla la legile privind justitia, recomandandu-le sa reactioneze impotriva legilor care prin continut lor factorizeaza infractorul si fac ca statul sa nu poata combate coruptia. Poate inainte de a intra pentru prima data in sala de judecata, cititi raportul CE despre functionarea justitiei in Romania. Cand veti observa ca .

CE a alcatuit un organism pentru reglementarea serviciilor audiovizuale din UE

Comisia Europeana a alcatuit un grup de autoritati de reglementare a serviciilor audiovizuale din UE. Grupul va oferi consiliere in vederea apropiatei revizuiri a legislatiei europene din domeniul audiovizualului,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2443 seconds )