Libnet.ro
UNICEF

05:00

Schmidt Haineala, audiata la DNA, in calitate de martor in dosarul privind elaborarea OUG de modificare a codurilor

Adevărul Adevărul,
Schmidt Haineala, audiata la DNA, in calitate de martor in dosarul privind elaborarea OUG de modificare a codurilor

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Oana Schmidt Haineala a venit marti la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiata, in calitate de martor, in dosarul in care se fac cercetari legate de modul de elaborare a ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale. continuă pe Adevărul

Noi audieri la DNA in dosarul ordonantei de urgenta: Oana Schmidt-Haineala, fost secretar de stat, da declaratii in fata procurorilor (VIDEO)

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei, Oana Schmidt-Haineala, da declaratii marti in fata procurorilor DNA in dosarul penal deschis in rem in care se cerceteaza modul.

Fostul secretar de stat, Oana Haineala, audiata ca martor la DNA, in dosarul Ordonantei 13

Procurorul Oana Schmidta-Haineala, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, este audiat ca martor, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), in dosarul Ordonantei 13, privind modificarea Codurilor Penale.

Constantin Sima, audiat trei ore si jumatate la DNA

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei, Constantin Sima, a fost audiat, ieri, la DNA, aproximativ trei ore si jumatate, in calitate de martor, in dosarul in care se fac cercetari legate de modul de elaborare a ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale.

Audieri importante in dosarul privind ordonanta de urgenta: Procurorul care a scris proiectul chemat pentru audieri la DNA

Constantin Sima, fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, a fost chemat luni la sediul DNA pentru a fi audiat in dosarul penal in care se cerceteaza felul in care a fost emisa ordonanta.

Constantin Sima, audiat la DNA in dosarul privind elaborarea OUG de modificare a codurilor penale

Fostul secretar de stat din Ministerul Justitiei Constantin Sima a venit luni la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care se fac cercetari legate de modul de elaborare a ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale, el declarand ca nu a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )