Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schweighofer Holzindustrie ameninta cu retragerea din Romania din cauza noului Cod Silvic

Hotnews Hotnews,
 Schweighofer Holzindustrie ameninta cu retragerea din Romania din cauza noului Cod Silvic

Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie afirma ca s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, actiune care ar putea pune in pericol pana la 3. 000 de locuri de munca, transmite APA, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Austriecii de la Schweighofer nu exclud retragerea din Romania. Compania are peste 2 500 de angajati

Compania austriaca Schweighofer s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, anunta Agerpres. Un purtator de cuvant al companiei austriece citat de Agerpres a declarat ca impactul noii legi nu.

Compania Schweighofer ameninta cu concedieri masive si retragerea din Romania

Compania austriaca Schweighofer Holzindustrie afirma ca s-ar putea retrage din Romania din cauza noului Cod Silvic, actiune care ar putea pune in pericol pana la 3. 000 de locuri de munca, transmite APA,.

Compania Holzindustrie Schweighofer ameninta ca pleaca din Romania

Compania austriaca Holzindustrie Schweighofer a avertizat, vineri, ca s-ar putea retrage din Romania, din cauza noului Cod Silvic, potrivit agentiei APA, conform Mediafax.

United Nations Global Compact si-a lansat filiala din Romania. Fundatia Mereu Aproape, invitata sa adere la retea

Reteaua UN Global Compact si-a lasat filiala din Romania si isi propune sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii in Romania. Deja la retea au fost invitate sa adere mai multe companii si ONG-uri.

Filmul LIVE ajunge de vineri in 22 de orase din Romania

Debutul in regie al lui Vlad Paunescu, lungmetrajul LIVE va fi lansat de Castel Film de vineri in 38 de cinematografe din Romania. Pelicula ii are in distributie pe actorii Rodica Lazar, Tudor Chirila,.

Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii

Telefoanele ZTE sunt unele mid-range, mai ales, dar din aceasta luna nu mai sunt la vanzare in Romania. Decizia a venit in instanta si compania nu a primit dreptul de a reporni vanzarile. eMAG este unul dintre retailerii care au interdictie de la import si vanzare. Vringo, o companie din New York, a reusit sa [] Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Leroy Merlin deschide in Ploiesti cel de-al treilea magazin din Romania

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin deschide joi, 14 mai, la Ploiesti, cel de-al treilea magazin din Romania, situat in cadrul centrului comercial din comuna Blejoi, judetul Prahova si este primul magazin bauMax care se redeschide sub numele Leroy Merlin.

Medic psihiatru, despre sistemul medical din Romania: Vreau sa se prabuseasca in ruina

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu semneaza un editorial dur la adresa sistemului medical din Romania, sub numele Acuz. Publicat la inceputul lunii mai, medicul spune ca a primit destul aprecieri, dar si ca este ob.

Infopress Group, 25 de ani de istorie pe piata tipografica din Romania

Sub deviza De 25 de ani dam putere cuvintelor!, Infopress Group, punct de referinta pe piata tipografica din Romania, a aniversat joi, 7 mai 2015, 25 de ani de la infiintare printr-un eveniment al portilor deschise la Odorheiu Secuiesc.

Suceava este primul oras din Romania care va dota parcul auto cu automobile electrice

Suceava este primul oras din Romania care va implementa conceptul de electromobilitate cu vehicule electrice si puncte de incarcare, spune primarul Ion Lungu. Municipalitatea a primit aviz favorabil pentru demararea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )