Libnet.ro
UNICEF

00:08

Scoli inchise si joi de vremea rea in judetele care ar putea intra sub Cod Rosu

Adevărul Adevărul,
Scoli inchise si joi de vremea rea in judetele care ar putea intra sub Cod Rosu

Scolile ar putea ramane inchise si joi in zonele din sud-estul tarii, unde exista avertizare de cod portocaliu, care s-ar putea schimba in cod rosu, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Tulcea Si Buzau deja au anuntat suspendarea cursurilor in toate institutiile de invatamant preuniversitar din judet. continuă pe Adevărul

Lista judetelor unde scolile raman inchise si joi din cauza ninsorilor. Elevii ar putea intra direct in vacanta

Scolile raman inchise si joi in zonele din sud-estul tarii, unde exista avertizare de cod portocaliu, care s-ar putea schimba in cod rosu, potrivit meteorologilor. cInspectorii scolari din Tulcea, Buzau, Calarasi, Vrancea si Braila deja au anuntat suspendarea cursurilor in toate institutiile de invatamant preuniversitar din judet. Mai mult, unele iau in calcul inchiderea scolilor si vineri, ceea ce ii trimite pe elevi direct in vacanta.

Scolile din Teleorman vor fi inchise joi si vineri. Vremea rea a adus vacanta mai repede

Vremea rea a adus vacanta mai devreme pentru elevii din Teleorman. Inspectoratul Scolar Judetean Teleorman a anuntat ca joi si vineri nu se mai tin cursuri.

Lista judetelor in care scolile si gradinitele raman inchise joi. Cursurile vor fi suspendate integral in 14 judete si in Bucuresti

Scolile si gradinitele vor fi inchise integral joi, 30 ianuarie, in 14 judete si in Bucuresti, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Educatiei, Remus Pricopie. Pe langa judetele in care nu se va invata in nicio unitate scolara, in alte 5 judete cursurile vor fi suspendate partial. Orele pierdute vor fi recuperate conform procedurii obisnuite in astfel de cazuri, a explicat ministrul Remus Pricopie, care a precizat ca acolo unde profesorii nu au putut incheia mediile saptamana aceasta, le vor incheia in primele zile din semestrul urmator. Si Universitatea din Bucuresti si Universitatea din Pitesti au decis sistarea tuturor activitatilor didactice pentru ziua de joi, 30 ianuarie.

A incercat sa profite de vremea rea si sa intre in tara cu un TIR furat

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit dosar penal unui basarabean de 59 de ani care le-a incercat vigilenta incercand sa intre in tara la volanul unui TIR furat din Franta.

Cod ROSU de zapada si viscol: scoli inchise maine si poimaine

Administratia Nationala de Meteorologie va emite in premiera cod rosu pentru judetul Buzau, nordul judetului Braila si sudul judetului Vrancea, valabil pentru duminica intre orele 15. 00 si 21. Mai multe scoli si gradinite vor fi in Capitala si alte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )