Libnet.ro
UNICEF

05:30

Scolile si gradinitele din judetul Arges raman inchise marti si miercuri: cursuri suspendate pentru toti elevii

Adevărul Adevărul,
Scolile si gradinitele din judetul Arges raman inchise marti si miercuri: cursuri suspendate pentru toti elevii

Autoritatile judetene au hotarat astazi ca marti, 10 ianuarie, si miercuri, 11 ianuarie 2017, unitatile din invatamantul preuniversitar gradinite, scoli si licee) din Arges sa fie inchise. continuă pe Adevărul

Cursuri suspendate, marti si miercuri, in scolile si gradinitele din judetul Arges

Autoritatile din Arges au decis sa suspende, marti si miercuri, cursurile in scolile si gradinitele din judet, aceasta masura fiind luata avand in vedere temperaturile scazute prognozate in zilele urmatoare, informeaza News. ro.

Studentii Universitatii Dunarea de Jos revin de luni la cursuri. Gradinitele, scolile si liceele din judetul Galati raman inchise la inceputul saptamanii

Conducerea Universitatii Dunarea de Jos precizeaza ca institutia de invatamant va relua cursurile de luni, 9 ianuarie, conform programului obisnuit. Studentii care din cauza conditiilor meteo nu vor putea ajunge la cursuri, le vor putea recupera fara plata.

Toate scolile din judetul Vaslui vor fi inchise si marti. Decizie de ultima ora a autoritatilor

Prefectul judetului Vaslui, Isabel Bogdan, a anuntat ca scolile si gradinitele nu vor fi deschise nici marti, 10 ianuarie, in judetul Vaslui, din cauza conditiilor meteo.

Scolile din Capitala si din judetul Ilfov raman inchise toata saptamana

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a decis ca scolile sa ramana inchise toata saptamana, din cauza gerului. Este vorba de gradinite, scoli si licee.

Gabriela Firea: Scolile si gradinitele din Capitala ar putea fi inchise si miercuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca este posibil ca scolile si gradinitele sa fie inchise si miercuri, avand in vedere conditiile meteo, transmite Agerpres.

Sapte drumuri din judetul Galati sunt in continuare inchise din cauza zapezii viscolite. Doua localitati, fara curent

Toate cele sapte cai de comunicatie blocate de nameti sunt din categoria drumurilor judetene de importanta secundara. Pe toate drumurile nationale care traverseaza judetul Galati se circula fara restrictii. Toate liceele, scolile si gradinitele din judet sunt inchise luni si marti din cauza temperaturilor foarte scazute.

Ministerul Educatiei: Scolile vor fi inchise, marti, in 22 de judete si in Capitala. in alte noua judete, cursurile vor fi suspendate partial

Scolile vor fi inchise, marti, in 22 de judete si in Capitala, iar, partial, cursurile vor fi suspendate in alte noua judete, in timp ce, miercuri, cursurile vor fi suspendate in totalitate doar in judetul Arges si in Bucuresti, din cauza temperaturilor extrem de scazute.

27 de localitati din judetul Constanta, fara energie electrica

27 de localitati din judetul Constanta erau, duminica la ora 08. 00, nealimentate total sau partial cu energie electrica, potrivit unei situatii transmise de E-Distributie Dobrogea.

Primarul general va anunta luni seara daca scolile si gradinitele raman inchise miercuri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat luni dimineata ca in cursul serii va lua o decizie in ceea ce priveste posibilitatea suspendarii cursurilor in gradinite, scoli si licee miercuri, in conditiile in care Bucurestiul se afla luni si marti sub cod portocaliu de ger.

Nu se invata luni si marti. Scolile si liceele din judetul Galati au fost inchise din cauza gerului. Ce drumuri din judet mai sunt afectate de nameti

In cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta din aceasta seara, s-a decis suspendarea cursurilor din gradinite, scoli si licee in zilele de 9 si 10 ianuarie 2017, ca urmare a temperaturilor foarte scazute prognozate pentru urmatoarele zile si a situatiei generate de viscolul puternic din perioada 5-6 ianuarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )