Libnet.ro
UNICEF

16:00

Scotia decide asupra independentei: Peste patru milioane de oameni, asteptati la urne

B1 B1,
Scotia decide asupra independentei: Peste patru milioane de oameni, asteptati la urne

Scotienii isi decid, joi, viitorul! Peste 4 milioane de oameni sunt asteptati la vot in referendumul pentru independenta, o campanie care a scindat tara in doua. in ultimul sondaj, cele doua tabere erau. continuă pe B1

DA sau NU pentru independenta. Scotia decide joi

Scotia decide joi daca doreste sa devina independenta sau sa ramana in sanul Marii Britanii, intr-un referendum a carui miza a starnit o dezbatere politica aprinsa, printre cele mai pasionante din istoria sa. 600 de sectii de votare isi deschid portile la ora locala 07:00 ora locala 06. 00 GMT) si se inchid la ora 22:00 21. Primele rezultate sunt asteptate vineri dimineata.

LIVE TEXT DA sau NU pentru independenta. Scotia decide joi

Scotia decide joi daca doreste sa devina independenta sau sa ramana in sanul Marii Britanii, intr-un referendum a carui miza a starnit o dezbatere politica aprinsa, printre cele mai pasionante din istoria sa. 600 de sectii de votare isi deschid portile la ora locala 07:00 ora locala 06. 00 GMT) si se inchid la ora 22:00 21. Primele rezultate sunt asteptate vineri dimineata. UPDATEora 08. 15Inainte de inceperea votului, presedintele SUA, Barack Obama a scris pe Twitter ca spera ca Regatul Unit sa ramana puternic si unit.

LIVE TEXT DA sau NU pentru independenta. Scotia decide joi. Sectiile de vot s-au deschis la ora 9.00

Scotia decide joi daca doreste sa devina independenta sau sa ramana in sanul Marii Britanii, intr-un referendum a carui miza a starnit o dezbatere politica aprinsa, printre cele mai pasionante din istoria sa. 600 de sectii de votare isi deschid portile la ora locala 07:00 ora locala 06. 00 GMT) si se inchid la ora 22:00 21. Primele rezultate sunt asteptate vineri dimineata. Ora 9. 00 La aceasta ora se deschid urnele pentru referendumul privind independenta Scotiei. Ora 8. 15Inainte de inceperea votului, presedintele SUA, Barack Obama a scris pe Twitter ca spera ca Regatul Unit sa ramana puternic si unit.

Peste doua milioane de romani sufera de depresie. Tinerii de azi, mai depresivi decat generatiile anterioare

Dificultatile economice, somajul, catastrofele si conflictele pot creste semnificativ riscul de depresie, boala de care sufera deja peste doua milioane de romani, iar tinerii de azi sunt mai depresivi decat cei din generatiile anterioare, potrivit Centrului de consiliere si educare pentru sanatate.

Peste 2 milioane de romani sufera de depresie: Tinerii de azi, mai depresivi decat generatiile anterioare

Dificultatile economice, somajul, catastrofele si conflictele pot creste semnificativ riscul de depresie, boala de care sufera deja peste doua milioane de romani. Centrul de consilier si educare pentru.

Peste 10 milioane de euro, scosi din patrimoniul Ultra Pro Computers si transferati in offshore-uri - surse

Peste 10 milioane de euro ar fi fost scosi din patrimoniul Ultra Pro Computers si transferati in conturile unor offshore-uri, operatiune in care ar fi fost implicati Cristian si Alina Fughina, Stefan Fughina si Laszlo Kiss, au declarat miercuri, pentru agentia Mediafax, surse judiciare.

Statul datoreaza peste 200 milioane de euro la clinicile din strainatate

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) cere Guvernului sa plateasca urgent datoria de peste 200 de milioane de euro la diverse spitale europene, atragand atentia ca bolnavii romani nu vor mai fi tratati in unitatile medicale din Europa. in replica, statul recunoaste ca a strans datorii, dar precizeaza ca pacientii nu vor fi afectati.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )