Libnet.ro
UNICEF

22:30

Scotia ramane in Regatul Unit. Viata dupa NU. Ce schimbari aduc rezultatele referendumului

Adevărul Adevărul,
Scotia ramane in Regatul Unit. Viata dupa NU. Ce schimbari aduc rezultatele referendumului

Referendumul din Scotia s-a incheiat cu o victorie categorica pentru unionisti. Londra, Bruxelles-ul si bursele au rasuflat usurate, iar lira sterlina s-a apreciat. insa, peste doar cateva ore, va incepe aruncarea vinei. De ce au castigat separatistii atat de mult in ultimele luni?. continuă pe Adevărul

Scotia ramane in Regatul Unit. Viata dupa NU: ce schimbari aduc rezultatele referendumului

Referendumul din Scotia s-a incheiat cu o victorie categorica pentru unionisti. Londra, Bruxelles-ul si bursele au rasuflat usurate, iar lira sterlina s-a apreciat. insa, peste doar cateva ore, va incepe aruncarea vinei. De ce au castigat separatistii atat de mult in ultimele luni?.

Rezultate oficiale: Scotia ramane in Regatul Unit. Peste 54% dintre scotieni au votat NU pentru independenta

Rezultatele referendumului din Scotia au inceput sa fie publicate, district cu district. Pana la ora 7. 30, rezultatele partiale anuntau ca independenta Scotiei a fost respinsa de 54% din populatie. Rezultatele sunt in linie cu un sondaj de tip exit-poll publicat de BBC imediat dupa inchiderea urnelor, la miezul noptii.

Scotia ramane in Regatul Unit al Marii Britanii: Populatia a spus NU independentei

Scotienii au respins independenta. in referendumul istoric care a hotarat soarta uniunii de trei secole dintre Scotia si Regatul Unit, 55% dintre oameni au votat NU. La scurt timp au urmat reactiile oficiale.

Adevarul Live: referendumul din Scotia, care poate rupe Regatul Unit, a inceput. Corespondenta de la Glasgow

De la ora 12. 00, jurnalistii Adevarul Elena Dumitru si Cristian Unteanu discuta despre referendumul din Scotia, care a inceput in urma cu cateva ore. Iulia Badea-Gueritee, trimisul special Adevarul in Scotia, va intra in direct pentru a ne aduce ultimele evolutii.

Referendum in Scotia. Viata dupa independenta: ce se va schimba in Scotia si Regatul Unit dupa vot

Un rezultat pro-independenta la referendumul de joi din Scotia ar forta Londra, casa regala britanica NATO si UE sa gaseasca rapid raspunsuri la cateva probleme arzatoare.

Cum s-ar putea numi Regatul Unit in cazul independentei Scotiei

Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord UK) isi va pastra cel mai probabil denumirea in cazul in care Scotia va obtine independenta la referendumul de joi, dar o serie de alternative au fost prezentate pentru situatia in care regatul ar trebui sa-si schimbe numele, noteaza BBC.

Avans important al pietelor din Marea Britanie dupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul unit

Pietele din Marea Britanie au inregistrat un avans importantdupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul unit.

Avans important al pietelor din Marea Britanie dupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul Unit

Pietele din Marea Britanie au inregistrat un avans importantdupa ce scotienii au ales sa ramana in Regatul unit.

UPDATE. VIDEO: Scotia ramane parte a Marii Britanii. Rezultat final 55,42% NU - 44,58% DA. David Cameron promite puteri sporite celor 4 natiuni ce compun Regatul Unit

Scotienii au ales sa ramana sun tutela Marii Britanii si au respins independenta prin referendumul organizat joi, potrivit cifrelor oficiale anuntate vineri dupa numararea voturilor.

UPDATE. VIDEO: Scotia ramane parte a Marii Britanii. David Cameron promite puteri sporite celor 4 natiuni ce compun Regatul Unit

Scotienii au ales sa ramana sun tutela Marii Britanii si au respins independenta prin referendumul organizat joi, potrivit cifrelor oficiale anuntate vineri dupa numararea voturilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )