Libnet.ro
UNICEF

14:30

Ce scrie presa straina despre protestele pentru Rosia Montana.

România Liberă România Liberă,
Ce scrie presa straina despre protestele pentru Rosia Montana.

Mii de romani manifesteaza in fiecare seara, de o saptamana, impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 90, care marcheaza trezirea civica a unei noi generatii, afirma analistii citati de AFP, transmite Mediafax. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca, proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea . continuă pe România Liberă

Badea, despre protestele privind Rosia Montana: Putem vorbi de o reactie viguroasa a cetatenilor Romaniei

Mircea Badea a comentat, in editia de duminica seara a emisiunii in gura presei, reactia viguroasa a cetatenilor Romaniei in legatura cu proiectul minier de la Rosia Montana. Sunt cumva extenuat din.

Ce scriu jurnalistii francezi despre protestele privind Rosia Montana.

Mii de romani protesteaza de o saptamana impotriva unui proiect privind o mina de aur canadiana, o mobilizare inedita din anii 1990, scrie AFP, conform Hotnews. Agentia franceza apreciaza ca este vorba despre trezirea civica a unei noi generatii. Dupa primavara araba si vara turca, toamna romaneasca proclama un banner al uneia dintre reuniunile care au avut loc la Bucuresti, in piata Universitatii, teatrul revoltei impotriva dictaturii lui Nicolae Ceausescu in 1989. Majoritatea .

Norica Nicolai, PNL: Protestele privind Rosia Montana, expresia lipsei de dialog si de negociere intre societate si leadership politic

Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, ca protestele indreptate impotriva exploatarii de la Rosia Montana reprezinta, in primul rand, expresia.

De ce sunt extraordinar de bune protestele pro Rosia Montana.

Protestele din tara impotriva exploatarii aurului de la Rosia Montana nu mai au, de fapt, aproape nici o legatura cu stoparea mineritului in zona. Daca romanii ar fi fost revoltati doar de asta, ar fi iesit in piata cateva sute, ca in anii trecuti, s-ar fi revoltat in sedii de ONG-uri si pe Facebook. Manifestatiile din ultima saptamana s-au transformat insa intr-o revolta impotriva minciunii si a dispretului cu care politicienii ne trateaza de doua decenii, intr-un strigat impotriva celor care .

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, astazi, ca avizul ministerului pe care il conduce pentru proiectul Rosia Montana este unul pozitiv, si nu negativ, cum aparuse, recent, in presa, transmite Realitatea. net.

Ponta, despre incheierea proiectului Rosia Montana: Probabil ca o sa platim toti si e corect sa spunem acest lucru

Proiectul Rosia Montana se transforma intr-un scandal politic de amploare. Cu putin timp inaintea sedintei in care urma sa se infiinteze o comisie speciala pentru analizarea proiectului, Crin Antonescu a.

PDL cere RETRAGEREA din Parlament a proiectului de lege pentru Rosia Montana: Lipsesc zece avize

Liderul PDL, Vasile Blaga, a declarat, sambata, ca partidul pe care il conduce ii cere premierului Victor Ponta sa retraga din Parlament proiectul de lege care reglementeaza exploatarea de la Rosia Montana,.

IMAGINI DIN PIATA UNIVERSITATII: Peste 7.000 de oameni, in strada pentru Rosia Montana

05 - Peste 7. 000 de protestari impotriva exploatarii de la Rosia Montana au blocat traficul in zona Piata Universitatii din Capitala, informeaza reporterul Antena 3. Oamenii care se opun acestui.

Plumb va discuta cu alegatorii inainte de votul pentru Rosia Montana

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat la Oradea, ca dupa ce a propus Guvernului noul proiect privind exploatarea de la Rosia Montana, ca ministru, in Parlament il va vota dupa ce va avea o discutie cu cetatenii din Colegiul 2.

Rovana Plumb: Acordul de mediu pentru Rosia Montana, in functie de decizia Parlamentului

Ministerul Mediului se va pronunta in cazul exploatarii de la Rosia Montana in ceea ce priveste acordul de mediu in functie de decizia luata de Parlament, in urma dezbaterilor, a anuntat ieri ministrul Rovana Plumb, la Oradea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )