Libnet.ro
UNICEF

14:30

Scrisoare deschisa adresata lui Victor Ponta: IMM-urile care au semnat in 2014 acorduri de finantare nerambursabila in cadrul schemei de minimis acuza Guvernul ca nu le-a alocat nici un leu in 2015

Hotnews Hotnews,
 Scrisoare deschisa adresata lui Victor Ponta: IMM-urile care au semnat in 2014 acorduri de finantare nerambursabila in cadrul schemei de minimis acuza Guvernul ca nu le-a alocat nici un leu in 2015

Sute de IMM-uri care au semnat in 2014 acorduri de finantare nerambursabila de la Buget in cadrul schemei de minimis se revolta acum din cauza a ceea ce firmele numesc lipsa de interes a Guvernului, aratand ca Executivul nu le-a alocat nici un leu in anul 2015. Ministerul Energiei, Intreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de afaceri da vina pe Ministerul de Finante, Ministerul de Finante trimite IMM-urile la Ministerul Energiei si al IMM-urilor. Multe dintre firme, in baza promisiunilor guvernamentale, au facut credite, au demarat investitii si au facut angajari. Sperantele ca Guvernul va rambursa cheltuielile aproape s-au naruit la rectificarea bugetara, cand nu li s-a repartizat nici un leu, arata reprezentatii IMM-urilor, care i-au trimis o scrisoare deschisa primului ministru. continuă pe Hotnews

Stelian Tanase, scrisoare deschisa catre principalii lideri politici: TVR traverseaza cea mai dificila perioada din istorie

Stelian Tanase, presedintele director-general al Societatii Romane de Televiziune SRTv) semneaza o scrisoare deschisa adresata premierului Victor Ponta si principalilor lideri politici in care le solicita o discutie de urgenta cu privire la situatia grava in care se afla TVR, potrivit Paginademedia. ro.

Scrisoare deschisa trimisa de un membru CNA directorului ProTV Alksandras Cesnavicius: Nu veti fi niciodata Adrian Sirbu. Am inteles din ce spuneti ca singura forma de abordare acceptabila a publicului roman este rating-ul

Valentin Jucan, membru al Consiliului National al Audiovizualului, a transmis o scrisoare deschisa, adresata directorului ProTV Alksandras Cesnavicius, in care ii reproseaza acestuia ca nu pricepe nimic din ceea ce doresc romanii si ca, din declaratiile luii intelege ca singura forma de abordare acceptabila a publicului roman este rating-ul, aduca bani cu orice pret. Delaratiile reprezentantului CNA vine ca reactie la un interviu acordat de Alksandras Cesnavicius pentru HotNews. ro.

Codrin Tocut, student la medicina in Germania, a trimis o scrisoare deschisa Statului Roman: Tu crezi ca o sa suport sa lucrez intr-o cocina de spital? Crezi ca eu o sa-mi risc 200 de ore lunar sa contactez toate bolile posibile pentru banii aia? (VIDEO)

Codrin Tocut, un student la Medicina, in Germania, a trimis o scrisoare deschisa Statului Roman in care acuza sistemul sanitar din tara, spunand ca nu o sa riste sa contacteze toate bolile posibile pentru a.

Codrin Tocut, student la medicina in Germania, scrisoare deschisa catre Statul Roman: Tu crezi ca o sa suport sa lucrez intr-o cocina de spital? Crezi ca o sa-mi risc 200 ore lunar sa contactez toate bolile pentru banii aia? (VIDEO)

Codrin Tocut, un student la Medicina, in Germania, a trimis o scrisoare deschisa Statului Roman in care acuza sistemul sanitar din tara, spunand ca nu o sa riste sa contacteze toate bolile posibile pentru a.

Victor Ponta: PNL zicea ca nu-l mai apuca pe Ponta Codul, ca-l da jos DNA-ul. Uite ca sunt prim-ministru

Premierul Victor Ponta a comentat ironic declaratia PNL-ului care spunea ca acesta nu va mai apuca Codul Fiscal in functia de sef al executivului. PNL zicea ca nu-l mai apuca pe Ponta Codul, ca-l da jos DNA-ul.

Victor Ponta, la Antena 3: Ne pregatim pentru despagubiri pentru cei cu terenurile afectate de seceta / Categoric sunt tensiuni in relatiile romano - ungare. Exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul

Premierul Victor Ponta a declarat vineri seara, la Antena 3, ca a discutat cu ministrul Agriculturii Daniel Constantin despre acordarea de despagubiri agricultorilor ale caror culturi fost afectate de seceta din acest an, precizand ca ca seceta va afecta datele economice de sfarsit de an. Premierul a mai afirmat, referindu-se la declaratiile Insarcinatului cu afaceri al Ambasadei Ungariei la Bucuresti, Nagy Karoly Zoltan, intr-un interviu acordat cotidianului Romania Libera, ca a discutat cu ministrul de Externe roman Bogdan Aurescu si ca exista o limita peste care nu mai intoarcem obrazul. Intrebat despre starea relatiilor romano-ungare, premierul Ponta a confirmat ca acestea sunt categoric tensionate, adaugand totusi ca aceasta situatie este gestionabila.

Victor Ponta, invitat la Mamaia dupa declaratiile despre vacanta in Caraibe

Mamaia e pregatita pentru Ponta. Si il asteapta cu cinci stele. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism il provoaca pe prim-ministrul Victor Ponta sa-si petreaca un sejur la Mamaia. Gratis. Invitatia.

VIDEO Imagini cu Victor Ponta la Tbilisi: premierul, la o degustare de vinuri cu omologul sau georgian

Premierul Victor Ponta se afla marti seara la Tbilisi, unde asista la meciul pentru Supercupa Europei dintre Barcelona si Sevilla. Inainte de a asista la partida de fotbal, premierul a participat la o cina oficiala organizata de omologul sau din Georgia. Potrivit unor imagini postate pe pagina de Facebook a premierului georgian Irakli Garibashvili, Victor Ponta a fost si la o degustare de vinuri.

Ministerul ungar de externe l-a convocat pe ambasadorul roman la Budapesta pentru a da explicatii referitoare la o declaratie a premierului Victor Ponta

Ambasadorul roman la Budapesta, Victor Micula, a fost convocat de Ministerul ungar de Externe cu privire la o declaratie a premierului Victor Ponta, potrivit catora Ungaria, prin actiunile ei, incearca sa.

Victor Ponta: PNL nu are pe nimeni. Nu poti sa guvernezi tara cu toti Predoii

Premierul Victor Ponta este de parere ca PNL nu are pe nimeni cu care sa poata guverna. Seful Executivului a precizat ca tara nu poate fi condusa de toti Predoii, explicand ca PNL a mai fost la guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2886 seconds )