Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scurgeri de amoniac la o uzina din Ucraina: Cinci persoane au murit si alte 20 au fost ranite

Antena3 Antena3,
Scurgeri de amoniac la o uzina din Ucraina: Cinci persoane au murit si alte 20 au fost ranite

Cinci persoane au murit, iar 20 au fost ranite marti, din cauza unei scurgeri de amoniac la o uzina de ingrasaminte minerale din estul Ucrainei, a anuntat Serviciul ucrainean pentru Situatii de Urgenta, citat. continuă pe Antena3

Cinci morti si 20 de raniti in urma unei scurgeri de amoniac la o uzina din Ucraina

Cinci persoane au murit, iar 20 au fost ranite marti, din cauza unei scurgeri de amoniac la o uzina de ingrasaminte minerale din estul Ucrainei. Scurgerea de amoniac s-a produs la ora locala 14. 20, ora .

Scurgere de amoniac la o uzina din Ucraina: cinci morti si 20 de raniti

Cinci persoane au murit, iar 20 au fost ranite marti, din cauza unei scurgeri de amoniac la o uzina de ingrasaminte minerale din estul Ucrainei, a anuntat Serviciul ucrainean pentru Situatii de Urgenta, citat de AFP.

Cinci MORTI si 20 de raniti, intr-un accident produs la o UZINA de ingrasaminte din ...

Cinci persoane au murit, iar 20 au fost ranite marti, din cauza unei scurgeri de amoniac la o uzina de ingrasaminte minerale din estul Ucrainei, a anuntat Serviciul ucrainean pentru Situatii de Urgenta, potrivit Mediafax. Scurgerea de amoniac s-a produs la ora locala 14. 20, ora Romaniei) in orasul Gorlovka, din regiunea Donetk, in timpul lucrarilor de reparatii de la uzina Stirol, cel mai mare producator de ingrasaminte minerale din Ucraina, potrivit unui comunicat. Cinci persoane au .

Incident in Bucuresti: Cinci persoane au ajuns la spital dupa ce au suferit arsuri provocate de ulei incins

Incident nefericit in Bucuresti: Cinci persoane au ajuns la spital cu arsuri pe corp cauzate de ulei incins, dupa un incident casnic. in bucataria unei familii a luat foc un tuci cu ulei, o femeie incercand sa.

Bataie in Bucuresti: Cinci persoane au ajuns la spital dupa ce au suferit arsuri provocate de ulei incins

Scandal intre mai multe persoane in sectorul 4 dinCapitala: in urma unui conflict intre doua familii, patru adulti si doi copii au ajuns la spital, cinci dintre victime suferind arsuri provocate de ulei.

Basescu: Presedintele Ianukovici si-a tinut cuvantul in privinta drepturilor romanilor din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat ca ii este recunoscator presedintelui Ucrainei, Viktor Ianukovici, pentru ca nu a obstructionat dreptul etnicilor romani din tara vecina sa invete in limba materna.

Tanarul de 17 ani electrocutat intr-un parc de distractii din Eforie Nord a murit la spital

Tanarul de 17 ani care s-a electrocutat, luni dupa-amiaza, intr-un parc de distractii din Eforie Nord a murit la scurt timp dupa ce a fost dus la Spitalul Judetean din Constanta. Adolescentul a fost resusc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )