Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scutaru: Am stat la ghiseu mai mult decat ministrul Cotovelea ca sa platesc impozitul pe chirie.

România Liberă România Liberă,
Scutaru: Am stat la ghiseu mai mult decat ministrul Cotovelea ca sa platesc impozitul pe chirie.

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, miercuri, ca a petrecut mai mult timp la ghiseu decat ministrul Razvan Cotovelea pentru a-si plati impozitele, aproximativ o ora, in timp ce un alt deputat PNL a precizat ca la Oradea a achitat taxele de acasa, din fotoliu, informeaza Mediafax. Deputatii PNL, prezenti la o conferinta de presa, au fost intrebati cat au petrecut la ghiseu pentru a-si achita impozitele la stat, dupa ce ministrul Razvan Cotovelea a sustinut ca a stat circa 45 de . continuă pe România Liberă

Neelie Kroes: Nu e normal ca o persoana sa plateasca de peste patru ori mai mult decat altcineva in Europa, pentru aceeasi conexiune in banda larga

Cei 400 de milioane de utilizatori de internet din UE se confrunta cu o loterie geografica in ceea ce priveste pretul, viteza si diversitatea ofertelor de servicii in banda larga, iar pentru servicii similare diferentele de pret sunt uriase pe teritoriul Uniunii. Romania, Bulgaria, Slovacia si tarile baltice au printre cele mai mici tarife, in timp ce in Cipru, Polonia, Croatia si Ungaria sunt atinse valorile maxime pentru abonamente lunare.

Mircea Sandu a dezvaluit cati bani a incasat in cei 24 de ani cat a fost seful FRF: Am castigat putin, as fi meritat mai mult!

Fostul presedinte al FRF, Mircea Sandu, a recunoscut recent cu cati bani a fost remunerat de federatie in lunga domnie de 24 de ani la carma acestei institutii. Desi suma este de ordinul milioanelor de euro, Nasu sustine ca ar fi meritat mai mult decat atat.

Insolventa si reorganizarea - optiuni pentru rezolvarea situatiei financiare grave de la TVR. Stelian Tanase, interesat mai mult de restructurare de proportii, decat de insolventa

Directorul interimar al TVR, Stelian Tanase, a declarat marti, la Parlament, ca s-a ajuns la un acord pentru ca la televiziunea publica, aflata intr-o grava situatie financiara, sa aiba loc un proces de restructurare si reorganizare in baza Legii 85/2006, care este Legea insolventei. El a sustinut, insa, ca pe el il intereseaza mai mult o restructurare de proportii si o noua organigrama si mai putin insolventa. Tanase se afla la Parlament in conditiile in care este de asteptat ca astazi sa fie facute nominalizarile pentru un nou Consiliu de administratie al TVR, institutie care din decembrie functioneaza doar cu director interimar.

Medicii romani, atrasi in afara cu salarii de zece ori mai mari decat in Romania.

Medicii specialisti sau rezidenti din Cluj-Napoca participa, duminica, la un targ de oferte de munca la spitale si clinici din strainatate, unde li se ofera salarii chiar si de zece ori mai mari decat in Romania, potrivit organizatorilor, transmite corespondentul Mediafax. Zeci de firme de recrutare din strainatate ofera, duminica, la Targul Cariere in alb de la Cluj-Napoca, peste 300 de locuri de munca la spitale si clinici de stat sau private din strainatate pentru medici specialisti si .

Ce trucuri folosesc magazinele ca sa cumperi mai mult. Sigur te-ai pacalit si tu!

Magazinele folosesc tot felul de trucuri pentru a te imbia sa cumperi mai mult, chiar si fara sa-ti dai seama. Cu toate ca ti-ai facut o lista si stii sigur ce anume o sa cumperi si cat buget ai la dispozitie,.

Ministrul Cotovelea, despre portalul eRomania: Cand va fi predat si va fi functional portalul va avea o solutie de securitate foarte puternica in oprirea oricarui tip de atac cibernetic

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a catalogat marti drept atac cibernetic asupra portalului eRomania testul facut in studioul HotNews. ro de un dezvoltator web care arata ca site-ul nu mai raspundea pe durata a 60 de secunde in care se faceau 100 de cereri simultane asupra unei pagini din site. Nu era cazul acelei provocari in momentul in care a fost simulat un atac cibernetic asupra serverelor acestui portal pentru ca nu era inca predat din punct de vedere legal. Testare publica nu inseamna un atac cibernetic asupra unui sistem public IT, a spus Cotovelea. Omnilogic si Ministerul au catalogat anterior acest test drept neprofesionist. Amintim ca portalul eRomania, pe care s-au cheltuit fonduri publice de 47,5 milioane lei, se afla in testare publica pana la sfarsitul acestei luni.

Ministrul Cotovelea: Serviciile ANAF furnizate cetatenilor sunt mizerabile si primitive. Am asteptat 45 de minute sa platesc taxele

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a calificat serviciile furnizate populatiei de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ca fiind mizerabile si primitive, dupa ce in calitate de contribuabil a asteptat 45 de minute sa plateasca taxele datorate de familie statului, relateaza agentia Mediafax.

Transelectrica anunta dividende de peste 5 ori mai mari decat anul trecut

Conducerea companiei de stat Transelectrica TEL) propune actionarilor distribuirea unui dividend brut de 2,228 lei pentru 2013, de 5,5 ori mai mare fata de cel alocat in anul precedent, suma totala ridicandu-se la 163,31 milioane lei 36,5 milioane.

Batalia pe banii europeni. Exista voci care spun ca Romania ar fi putut obtine mult mai mult daca ar fi negociat mai bine

Romania va putea accesa in doar cateva luni banii europeni aferenti exercitiului bugetar 2014-2020. Desi fondurile sunt cu 18% mai mari decat cele din perioada actuala sunt foarte multe voci de politicieni care.

Cum te pacalesc restaurantele sa bagi mana in buzunar mai adanc decat ai vrea

Gandeste-te la ultima data cand ai mancat la restaurant si incearca sa iti amintesti discutia pe care ai avut-o cu chelnerul. Daca ai o memorie buna si privesti retrospectiv, exista sanse mari sa observi modurile in care persoana care te-a servit a incercat sa te faca sa scoti mai multi bani din buzunar.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )