Libnet.ro
UNICEF

22:30

Scutul antiracheta a ramas una din cele mai mari probleme ale Rusiei. Vezi declaratia facuta de un oficial rus

Antena3 Antena3,
Scutul antiracheta a ramas una din cele mai mari probleme ale Rusiei. Vezi declaratia facuta de un oficial rus

Sistemul american de aparare antiracheta ramane si in prezent o problema nesolutionata in relatiile dintre Rusia si Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord /NATO/, a declarat marti ministrul de externe. continuă pe Antena3

Televiziunea lui Oprah Winfrey a ajuns la cele mai mari audiente de la lansarea din 2011

Oprah Winfrey Network OWN), reteaua de televiziune detinuta de vedeta americana Oprah Winfrey si Discovery Communications, a inregistrat in trimestrul al doilea din 2013 cele mai mari audiente de la lansarea sa, in ianuarie 2011, scrie Mediafax .

Guvernul s-a convocat de urgenta pentru a aproba inceperea negocierilor cu una dintre cele mai mari banci din regiune

Membrii Cabinetului de Ministri al Republicii Moldova s-au intrunit luni dimineata in regim de urgenta intr-o sedinta pentru a aproba cateva hotariri care trebuie trimise Legislativului spre adoptare pana la incheierea sesiunii primavara-vara.

Declaratia facuta de unul din cei mai mari oameni din Romania, care arata GRAVITATEA situatiei in care ne aflam

Totul in aceasta lume este ciclic. Iar daca ar fi sa pornim de la spusele inteleptului Solomon:Nu este nimic nou sub Soare, tot ce a fost va mai fi vom ajunge la aceeasi concluzie. Repetitivitatea.

Cele mai mari banci din Grecia vor depune oferte pentru preluarea Hellenic Postbank

Reprezentantii Eurobank Ergasias, Alpha Bank, Bancii Nationale a Greciei, si Piraeus Bank au anuntat ca vor urma sa depuna oferte seperate pentru preluarea bancii de stat Hellenic Postbank, relateaza Bloomberg.

GolinHarris a castigat contul AFI Europe Romania, dezvoltatorul mall-ului din Cotroceni si de la Ploiesti

GolinHarris, una dintre cele mai mari agentii de relatii publice de pe piata romaneasca, a castigat contul AFI Europe Romania, dezvoltatorul si administratorul centrelor comerciale AFI Palace Cotroceni si AFI Palace Ploiesti, compania urmand sa.

Cele mai ciudate case din lume

Locuintele conventionale sunt de-a dreptul plictisitoare in comparatie cu o serie de constructii inedite, realizate din cele mai bizare combinatii de materiale. Pneuri uzate, sticle de plastic, piese Lego sau navete de bere, sunt numai cateva exemple de materie prima.

Cei care nu-si ingrijesc hotelurile ar putea fi sanctionati dur

Una din cele mai mari probleme ale turismului autohton este degradarea structurilor de cazare, considera Mirela Matichescu, vicepresedintele Autoritatii Nationale a Turismului ANT).

Romanii, printre europenii care se bucura de cele mai mici preturi la mancare si bautura din TOATA Europa

Romania are printre cele mai mici preturi din Europa, potrivit unei analize efectuate de Eurostat. Mai exact, tara noastra ocupa locul antepenultim intr-un clasament al celor mai mari preturilor, in general, din.

CNCD: 113 dosare admise in 2012; cele mai multe cazuri de discriminare, pe etnie si limba.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a constatat, anul trecut, savarsirea unor acte de discriminare in 113 cazuri, cele mai multe fiind pe criteriile etniei si limbii, si a aplicat 35 de amenzi in valoare totala de 114. 000 de lei, potrivit raportului pe 2012, citat de Mediafax. In 2012, CNCD a inregistrat 548 de petitii, numar care se incadreaza in dinamica ultimilor ani. Totodata, se observa ca, anul trecut, toate criteriile de discriminare prevazute de legislatie sunt .

Rezultate bacalaureat 2013 Salaj: topul probelor cu cele mai multe note de 10

Judecand dupa numarul de note de 10 obtinute de candidatii din Salaj participanti la prima sesiune a examenului de bacalaureat, cele mai usoare subiecte au fost, anul acesta, la biologie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )