Libnet.ro
UNICEF

14:00

Scuza penibila sub care isi ascunde Serban Nicolae lucrarea de doctorat: S-ar afla pe un calculator stricat

B1 B1,
Scuza penibila sub care isi ascunde Serban Nicolae lucrarea de doctorat: S-ar afla pe un calculator stricat

Gasirea tezei de doctorat a senatorului PSD Serban Nicolae par a fi o chestiunea extrem de dificila pentru toata lumea. Rugat de jurnalistii de la Romania Libera sa puna la dispozitie un exemplar a tezei. continuă pe B1

Serban Nicolae: carte copy paste si un grad universitar care nu exista. Senatorul proaspat demis de la sefia Comisiei juridice isi tine lucrarea de doctorat la secret |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Senatorul PSD Serban Nicolae este coautorul a doua carti identice in proportie de 99%, dar cu titluri diferite. Ambele volume au fost girate de o universitate privata. Doi cercetatori romani din Suedia si Marea Britanie afirma ca este un caz clar de autoplagiat.

Neregulile din bibliografia lui Serban Nicolae: Senatorul PSD a scris doua carti cu continut identic, dar titlu diferit, si si-a trecut un grad universitar pe care nu l-a detinut niciodata

In bibliografia senatorului PSD Serban Nicolae apar doua carti in care acesta figureaza ca si coautor. Numai ca acestea nu sunt doua carti ci doar aceeasi carte in proportie de 99% dar cu ti.

Serban Nicolae a dat de inteles ca ministrul Justitiei are toata libertatea sa gestioneze desecretizarea arhivei SIPA

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, miercuri, la Antena 3, ca ministrul Justitiei are toata libertatea si autoritatea sa gestioneze toata problema desecretizarii arhivei SIPA. Asta, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca va desecretiza arhiva.

Serban Nicolae revine: Amendamente la statutul magistratilor

Senatorul PSD Serban Nicolae revine cu amendamente la Legea raspunderii magistratilor, printr-o serie de modificari ale articolele privitoare la raspunderea judecatorilor si procurorilor, din Legea 303/2004.

Cum isi tine Serban Copot copilul departe de fast food

Serban Copot a povestit cum decurge experienta lui de tata a doi baieti in cadrul seminarului initiat de Ela Craciun, Tatal Asul din maneca, derulat in cadrul seriei de evenimente Super Mame cu Super Puteri.

Subiectele zilei: Romania lucrului prost facut. Vaporasele de pe Bega, blocate la mal, in birocratie;Ghidul potlogariilor din Romania. Top noua tepe preferate de escroci;Serban Nicolae: carte copy paste si un grad universitar care nu exista

Am fost la alegerile pentru viitoarea conducere USR, ca sa vad daca mai exista speranta. Nicusor Dan ramane Mesia politicii romanesti si dupa cel mai. Tandemul Merkel-Macron. Un nou capitol in relatiile germano-franceze. Macron isi doreste o intesificare a relatiilor franco-germane. Acesta va fi unul din.

Capcana in care cad cei care isi cumpara RCA pe sase luni

Pentru ca sunt mai ieftine, cei mai multi soferil romani isi incheie polite RCA pe sase luni. La un calcul simplu, insa, se constata ca de fapt cei care isi cumpara polite pe 6 .

HyperX Pulsefire FPS este un mouse de gaming care isi face treaba fara amageli [PLAYTEST]

Daca vrei un mouse de gaming care sa nu te streseze cu prea multe optiuni si care sa-si faca treaba imediat ce-l scoti din cutie, atunci HyperX Pulsefire FPS este ceea ce cauti. N-am mai avut de mult timp ocazia sa ma joc cu un mouse de gaming, poate si pentru ca n-am mai investit [].

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )