Libnet.ro
UNICEF

14:00

Serban Nicolae: carte copy paste si un grad universitar care nu exista. Senatorul proaspat demis de la sefia Comisiei juridice isi tine lucrarea de doctorat la secret |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

România Liberă România Liberă,
Serban Nicolae: carte copy paste si un grad universitar care nu exista. Senatorul proaspat demis de la sefia Comisiei juridice isi tine lucrarea de doctorat la secret |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Senatorul PSD Serban Nicolae este coautorul a doua carti identice in proportie de 99%, dar cu titluri diferite. Ambele volume au fost girate de o universitate privata. Doi cercetatori romani din Suedia si Marea Britanie afirma ca este un caz clar de autoplagiat. continuă pe România Liberă

SCANDAL in direct. Serban Nicolae: Ce imbecilitati spuneti! Nu sunteti sanatoasa la cap? / Monica Tatoiu: Sa va dea Dumnezeu sanatate cat bine ati facut Romaniei! (VIDEO)

Monica Tatoiu, Dumitru Dragomir si Serban Nicolae si-au aruncat cuvinte grele vineri seara, in emisiunea moderata de Nadia Ciurlin, pe B1 TV. Monica Tatoiu a sustinut ca toti politicienii care au averi.

Serban Nicolae: Ar fi o ineptie sa critic PSD-ul. Eu sunt pregatit sa fac fata oricarei provocari din viata politica

Senatorul Serban Nicolae a declarat ca nu intentioneaza sa plece din PSD, chiar daca i se pare nedreapta decizia prin care a fost lasat fara functiile din Parlament. Am vazut o serie de preocupari.

Serban Nicolae: Nu voi parasi PSD si nu critic conducerea partidului; sanctiunea - nedreapta

Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru Agerpres, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.

Serban Nicolae, despre plecarea din PSD, dupa ce a fost sanctionat

Senatorul social-democrat Serban Nicolae a declarat vineri, pentru Agerpres, ca nu va parasi PSD si nu va critica organele de conducere, chiar daca, in opinia sa, sanctiunile pe care le-a primit au fost.

Liviu Dragnea: Serban Nicolae nu a fost sanctionat, sper ca nu va parasi partidul. Sunt multi care critica PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, in cursul unei deplasari in judetul Ialomita, ca senatorul social-democrat Serban Nicolae nu a fost sanctionat, motiv pentru care spera ca acesta nu va parasi partidul.

Serban Nicolae considera nedreapta inlocuirea sa de la conducerea Comisiei juridice a Senatului: Nu voi parasi PSD

Senatorul Serban Nicolae a calificat drept nedreapta decizia PSD privind inlocuirea sa de la conducerea Comisiei juridice a Senatului. Totodata, el afirmat ca nu va parasi PSD si ca nu va critica organele de conducere.

Liviu Dragnea: Nu cred ca Serban Nicolae va parasi partidul

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, nu crede ca Serban Nicolae va parasi partidul, in ciuda faptului ca a ramas fara functii in Parlament.

Dragnea, dupa executia lui Serban Nicolae: Nu a fost sanctionat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, refuza sa comenteze, deocamdata, atacul dur al social-democratului Liviu Plesoianu care a catalogat ca abuz si executie retragerea functiilor de lider de grup si presedinte al.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )