Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sebastian Ghita, audiat la sectia de Politie Prahova

România Liberă România Liberă,
Sebastian Ghita, audiat la sectia de Politie Prahova

Sebastian Ghita, a ajuns, joi, la sectia de Politie Prahova, unde trebuie sa se prezinte ori de cate ori este citat, intrucat se afla sub control judiciar, fiind acuzat de procurorii anticoruptie de sprijinirea unui grup infractional organizat. continuă pe România Liberă

Cumnatul premierului Victor Ponta, RETINUT pentru fraudarea fondurilor europene. El a fost sprijinit de deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma si de presedintele CJ Prahova

Iulian Cristian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost RETINUT, marti noaptea, dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Ploiesti, in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de extindere a canalizarii la Comarnic, executate de firma sa, Grossman Engineering Group. Hertanu a fost sprijinit de deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. Cei trei au fost pusi sub control judiciar.

Sebastian Ghita, la IPJ Prahova, pentru controlul judiciar

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat vineri dimineata la sediul IPJ Prahova, dupa ce a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti. Ghita nu a vrut sa faca nicio declaratie nici cand a ajuns,.

Sebastian Ghita s-a prezentat la Politia Prahova. Deputatul se afla sub control judiciar in dosarul lui Iulian Hertanu

Deputatul Sebastian Ghita si omul de afaceri Mihail Coman s-au prezentat, vineri, la Politia Judeteana Prahova, in cadrul masurii de control judiciar. Masura a fost dispusa in dosarul fraudarii de fonduri.

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat la IPJ Prahova, asa cum i se impune prin masura controlului judiciar

Sebastian Ghita s-a prezentat, vineri dimineata, la sediul Politiei Prahova asa cum i se impune prin masura controlului judiciar dispusa de procurorii anticoruptie. Acesta este suspectat de suspectat de sprijinirea unui grup infractional organizat.

Sebastian Ghita, la iesirea de la DNA: S-a inceput urmarirea penala impotriva mea. Seful CJ Prahova si fiul sau, sub control judiciar

10 - Deputatul Sebastian Ghita a iesit de la DNA Ploiesti, spunand ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul sau si are interdictie de a se intalni cu seful CJ Prahova Mircea Cosma.

Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma contesta controlul judiciar dispus de procurorii DNA

Deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, dar si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, au contestat la Curtea Suprema controlul judiciar impus de procurorii anticoruptie in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Sebastian Ghita, Vlad Cosma si Mircea Cosma au contestat controlul judiciar impus de DNA

Deputatul Sebastian Ghita, deputatul Vlad Cosma si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, au contestat la instanta suprema controlul judiciar impus de procurorii DNA, in dosarul fraudarii de.

Sebastian Ghita, la iesirea de la DNA: S-a inceput urmarirea penala impotriva mea

Deputatul Sebastian Ghita a iesit de la DNA Ploiesti, spunand ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul sau si are interdictie de a se intalni cu seful CJ Prahova Mircea Cosma si fiul acestuia Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul in care.

DNA: Sebastian Ghita, sub control judiciar pentru sprijinirea unui grup infractional organizat

Deputatul Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind suspectat de sprijinirea unui grup infractional organizat, anunta DNA, citat de Mediafax. Sebastian Ghita a iesit de la DNA.

Sebastian Ghita: Sunt urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Ponta. Nu am voie sa ma intalnesc cu Mircea si Vlad Cosma

Sebastian Ghita a declarat marti la iesirea din sediul DNA Ploiesti ca este urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. Acuzatia e ca am sprijinit acest grup, dar nu stiam ca ei sunt un grup, a adaugat Ghita, referindu-se la firma Grossmann Engineering, in care a fost asociat Iulian Hertanu. Ghita a mai spus ca nu are voie sa ma intalneasca cu Mircea si Vlad Cosma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3767 seconds )