Libnet.ro
UNICEF

19:30

Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma contesta controlul judiciar dispus de procurorii DNA

Adevărul Adevărul,
Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma contesta controlul judiciar dispus de procurorii DNA

Deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, dar si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, au contestat la Curtea Suprema controlul judiciar impus de procurorii anticoruptie in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Ghita, Vlad Cosma si seful CJ Prahova contesta controlul judiciar, in dosarul cumnatului lui Ponta

Deputatul Sebastian Ghita, deputatul Vlad Cosma si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, au contestat la instanta suprema controlul judiciar impus de procurorii DNA, in dosarul fraudarii de fonduri europene in care este arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, potrivit Mediafax.

Sebastian Ghita, Vlad Cosma si Mircea Cosma au contestat controlul judiciar impus de DNA

Deputatul Sebastian Ghita, deputatul Vlad Cosma si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, au contestat la instanta suprema controlul judiciar impus de procurorii DNA, in dosarul fraudarii de.

UPDATE. VIDEO. Mircea Cosma, sub control judiciar, in dosarul cumnatului premierului Ponta. Vlad Cosma, urmarit penal

Fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile.

UPDATE. VIDEO. Mircea Cosma, sub control judiciar, in dosarul cumnatului premierului Ponta

Fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile.

Directorul Grossmann, arestat in dosarul fraudarii fondurilor UE

ACTUALIZARE 22:35 Omul de afaceri Ilie Dragan, director al SC Grossmann Engineering SRL, a fost arestat preventiv, in dosarul privind deturnarea de fonduri europene destinate unui proiect de extinderea lucrarilor de canalizare in orasul Comarnic, in care este arestat si Iulian Hertanu, cumnatul premierului, potrivit surselor din presa. * Sebastian Ghita, Vlad si Mircea Cosma contesta controlul judiciar dispus de DNA * Ponta: Cumnatul meu nu a avut niciun contract cu Guvernul.

Sebastian Ghita, la IPJ Prahova, pentru controlul judiciar

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat vineri dimineata la sediul IPJ Prahova, dupa ce a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA Ploiesti. Ghita nu a vrut sa faca nicio declaratie nici cand a ajuns,.

Cumnatul premierului Victor Ponta, RETINUT pentru fraudarea fondurilor europene. El a fost sprijinit de deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma si de presedintele CJ Prahova

Iulian Cristian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost RETINUT, marti noaptea, dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Ploiesti, in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de extindere a canalizarii la Comarnic, executate de firma sa, Grossman Engineering Group. Hertanu a fost sprijinit de deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. Cei trei au fost pusi sub control judiciar.

DNA: Sebastian Ghita, sub control judiciar pentru sprijinirea unui grup infractional organizat

Deputatul Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind suspectat de sprijinirea unui grup infractional organizat, anunta DNA, citat de Mediafax. Sebastian Ghita a iesit de la DNA.

Cercetata in stare de libertate pentru 8 infractiuni de luare de mita, doctorita Andrei contesta controlul judiciar

Desi a scapat de arestarea preventiva, medicul Doina Andrei a contestat masura controlului judiciar impusa de magistratii Tribunalului Vaslui considerand exagerate restrictiile si interdictia privind exercitarea profesiei.

Sebastian Ghita, Mircea si Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul cumnatului lui Ponta

ACTUALIZARE 16:58 Deputatul Sebastian Ghita a declarat, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca este urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, si ca a fost pus sub control judiciar. * Cumnatul lui Ponta, Iulian Hertanu, adus la audieri la DNA Ploiesti * Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic * Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )