Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE. VIDEO. Mircea Cosma, sub control judiciar, in dosarul cumnatului premierului Ponta

România Liberă România Liberă,
UPDATE. VIDEO. Mircea Cosma, sub control judiciar, in dosarul cumnatului premierului Ponta

Fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile. continuă pe România Liberă

UPDATE. VIDEO. Mircea Cosma, sub control judiciar, in dosarul cumnatului premierului Ponta. Vlad Cosma, urmarit penal

Fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile.

Sebastian Ghita, Mircea si Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul cumnatului lui Ponta

ACTUALIZARE 16:58 Deputatul Sebastian Ghita a declarat, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca este urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, si ca a fost pus sub control judiciar. * Cumnatul lui Ponta, Iulian Hertanu, adus la audieri la DNA Ploiesti * Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic * Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile.

Senatorul Ion Ariton, sub control judiciar, in dosarul Gala Bute

Senatorul Ion Ariton a fost pus, de marti, sub control judiciar, pentru 60 de zile, in dosarul Gala Bute, conform unui comunicat al DNA.

Ion Ariton, cercetat sub control judiciar in dosarul Gala Bute

Sibianul Ion Ariton, fost ministru al Economiei, va fi cercetat sub control judiciar in dosarul Gala Bute, potrivit DNA. Controlul judiciar a fost dispus pentru o perioada de 60 de zile.

UPDATE. Ion Ariton, sub control judiciar. Fostul ministru nu are voie sa paraseasca tara

UPDATE:Senatorul Ion Ariton, fost ministru al Economiei, este sub control judiciar pana in aprilie, acesta fiind obligat sa nu paraseasca tara si sa se prezinte la Politia Sibiu in zilele care vor fi.

Cele doua experte contabile din dosarul lui Marian Oprisan, eliberate din arest si puse sub control judiciar

Expertele contabile Ileana Cernea si Valentina Musuroiu, care au intocmit expertiza din dosarul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vor fi judecate sub control judiciar. Curtea de Apel Bucure.

DNA: Senatorul Ion Ariton, pus sub control judiciar

ACTUALIZARE 12:38 Procurorii DNA l-au anuntat pe senatorul Ion Ariton, fost ministru al Economiei, ca este inculpat in dosarul Gala Bute si ca a fost pus sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile, cu incepere de la data de 17.

Contabilele lui Oprisan, eliberate din arest si puse sub control judiciar

Expertele contabile Ileana Cernea si Valentina Musuroiu, care au intocmit expertiza din dosarul presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, vor fi judecate sub control judiciar, dupa ce instanta a inlocuit masura arestului preventiv, informeaza Mediafax.

Declaratiile Elenei Udrea sub control judiciar, indicatii catre Cocos

Declaratiile Elenei Udrea in presa, cand era sub control judiciar, constituie indicatii catre martorii si inculpatii din dosarul Microsoft, in special catre Dorin Cocos, ea dorind ca acesta sa o sustina in denuntul impotriva lui Coldea, reiese din motivarea iCCJ care a decis arestarea deputatei, potrivit Mediafax.

DNA: Sebastian Ghita, sub control judiciar pentru sprijinirea unui grup infractional organizat

Deputatul Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind suspectat de sprijinirea unui grup infractional organizat, anunta DNA, citat de Mediafax. Sebastian Ghita a iesit de la DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2157 seconds )