Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sebastian Ghita, Mircea si Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul cumnatului lui Ponta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sebastian Ghita, Mircea si Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul cumnatului lui Ponta

ACTUALIZARE 16:58 Deputatul Sebastian Ghita a declarat, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca este urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, si ca a fost pus sub control judiciar. * Cumnatul lui Ponta, Iulian Hertanu, adus la audieri la DNA Ploiesti * Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic * Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile. continuă pe Ziarul Bursa

Sebastian Ghita, la iesirea de la DNA: S-a inceput urmarirea penala impotriva mea

Deputatul Sebastian Ghita a iesit de la DNA Ploiesti, spunand ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul sau si are interdictie de a se intalni cu seful CJ Prahova Mircea Cosma si fiul acestuia Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul in care.

Control judiciar pentru Mircea si Vlad Cosma, acuzati de sprijinirea unui grup infractional. Mircea Cosma nu mai poate exercita functia de presedintele al CJ

Mircea si Vlad Cosma sunt urmariti penal si au fost pusi sub control judiciar pentru sprijinirea unui grup infractional organizat, de catre procurorii DNA Ploiesti. in plus, Mircea Cosma nu mai poate exrecita functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova.

Sebastian Ghita: Sunt urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Ponta. Nu am voie sa ma intalnesc cu Mircea si Vlad Cosma

Sebastian Ghita a declarat marti la iesirea din sediul DNA Ploiesti ca este urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu. Acuzatia e ca am sprijinit acest grup, dar nu stiam ca ei sunt un grup, a adaugat Ghita, referindu-se la firma Grossmann Engineering, in care a fost asociat Iulian Hertanu. Ghita a mai spus ca nu are voie sa ma intalneasca cu Mircea si Vlad Cosma.

DNA: Mircea si Vlad Cosma, urmariti penal pentru sprijinirea unui grup infractional organizat

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si masura controlului judiciar pentru 60 de zile pentru seful CJ Prahova Mircea Cosma si deputatul Vlad Cosma. Mircea Cosma, presedintele Consiliului.

Sebastian Ghita, la iesirea de la DNA: S-a inceput urmarirea penala impotriva mea. Seful CJ Prahova si fiul sau, sub control judiciar

10 - Deputatul Sebastian Ghita a iesit de la DNA Ploiesti, spunand ca a fost inceputa urmarirea penala in cazul sau si are interdictie de a se intalni cu seful CJ Prahova Mircea Cosma.

Sebastian Ghita, urmarit penal in dosarul cumnatului lui Ponta

ACTUALIZARE 12:46 Presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, adus la DNA Ploiesti Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, tatal deputatului Vlad Cosma, a fost adus de anchetatori, marti, la sediul DNA Ploiesti, pentru a fi audiat in dosarul in care este vizat Iulian Hertanu. --- * Deputatul PSD de Prahova Vlad Cosma, adus cu mandat la DNA * Cumnatul lui Ponta, adus la audieri la DNA Ploiesti * Iulian Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic * Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile.

UPDATE. VIDEO. Mircea Cosma, sub control judiciar, in dosarul cumnatului premierului Ponta. Vlad Cosma, urmarit penal

Fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile.

DNA: Sebastian Ghita, sub control judiciar pentru sprijinirea unui grup infractional organizat

Deputatul Sebastian Ghita a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind suspectat de sprijinirea unui grup infractional organizat, anunta DNA, citat de Mediafax. Sebastian Ghita a iesit de la DNA.

UPDATE. VIDEO. Mircea Cosma, sub control judiciar, in dosarul cumnatului premierului Ponta

Fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost pus sub control judiciar pentru 60 zile.

Sebastian Ghita: Serviciile secrete straine au oameni in politica, presa si justitia din Romania

Deputatul Sebastian Ghita, membru in Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat ca servicii secrete straine fac spionaj si recruteaza si in justitie, si in presa, si in politica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )