Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sebastian Ghita NU scapa de controlul judiciar

România Liberă România Liberă,
Sebastian Ghita NU scapa de controlul judiciar

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar, dupa de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis sa respinga contestatia deputatului, in dosarul in care este cercetat si Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins joi o plangere depusa de deputatul Sebastian Ghita, prin care acesta solicita sa fie scos de sub control judiciar, informeaza Agerpres. Sebastian.

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins cererea lui Sebastian Ghita de a fi scos de sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat si Iulian Hertanu, informeaza Agerpres. Pe.

Sebastian Ghita, la sediul DNA Ploiesti, pentru prelungirea controlului judiciar in dosarul lui Iulian Hertanu

Deputatul Sebastian Ghita a sosit marti dimineata la sediul DNA Ploiesti, acolo unde procurorii anticoruptie ii vor aduce la cunostinta decizia prelungirii masurii controlului judiciar dispusa fata de el.

Sebastian Ghita, la intrarea la DNA: Va promit ca dupa ce ies veti avea ce auzi

Deputatul Sebastian Ghita a venit, marti, la DNA Ploiesti, pentru a fi prelungita masura controlului judiciar pe numele sau in dosarul lui Iulian Hertanu si a promis jurnalistilor, la intrarea in sediu, ca la iesire va face declaratii ample, insa, dupa.

Iulian Hertanu, la DNA Ploiesti pentru inlocuirea arestului la domiciliu cu controlul judiciar

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost citat si a ajuns miercuri, la DNA Ploiesti, unde procurorii vor inlocui arestul la domiciliu cu controlul judiciar in dosarul in care Hertanu e cercetat.

VIDEO. Sebastian Ghita, la intrarea in sediul DNA: Va promit ca dupa ce ies veti avea ce auzi. La iesire nu a scos niciun cuvant

La intrare, le-a promis jurnalistilor ca la iesire va face declaratii ample. Dupa o ora, cand a plecat, Ghita nu a mai declarat nimic.

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost la DNA Ploiesti. Procurorii au dispus controlul judiciar

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost miercuri la sediul DNA Ploiesti pentru inlocuirea masurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar in dosarul in care este cercetat pentru fraudare de fonduri europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.215 seconds )