Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

B1 B1,
Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins cererea lui Sebastian Ghita de a fi scos de sub control judiciar, in dosarul in care este cercetat si Iulian Hertanu, informeaza Agerpres. Pe. continuă pe B1

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au respins joi o plangere depusa de deputatul Sebastian Ghita, prin care acesta solicita sa fie scos de sub control judiciar, informeaza Agerpres. Sebastian.

Sebastian Ghita NU scapa de controlul judiciar

Sebastian Ghita ramane sub control judiciar, dupa de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis sa respinga contestatia deputatului, in dosarul in care este cercetat si Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

Dorin si Alin Cocos, sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2. Decizia NU este definitiva

Dorin si Alin Cocos vor fi cercetati sub control judiciar in dosarul Bica 2, in care sunt judecati pentru coruptie. Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva.

Alina Bica, cercetata sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a fi cercetata sub control judiciar, in dosarul Bica 2. in acest dosar, magistratii au decis ridicarea masurii arestului la domiciliu.

Timisoara: Cinci retinuti in dosarul de trafic de persoane; membrul DJ Project, sub control judiciar

Cinci persoane, intre care un politist, au fost retinute, joi seara, de DIICOT Timisoara, in dosarul de trafic de persoane in care au fost identificate peste 25 de victime minore, in timp ce alti sapte suspecti au fost pusi sub control judiciar, printre acestia fiind si membrul DJ Project.

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte, judecat sub control judiciar

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, scapa de arestul la domiciliu si va fi judecat sub control judiciar, noteaza stiripesurse. ro. Curtea Constitutionala a decis, in 7 mai, ca.

Mircea Basescu SCAPA de arest. Fratele fostului presedinte, plasat sub control judiciar

Magistratii au decis, joi, ca fratele fostului presedinte, Mircea Basescu, scapa de arestul la domiciliu si poate fi plasat sub control judiciar. Aceasta nu este o decizie definitiva. Fratele fostului.

Vicepresedintele CJ Bihor Alexandru Kiss, trimis in judecata, sub control judiciar, de DNA

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA Oradea pentru mai multe fapte de coruptie, informeaza Agerpres.

Vicepresedintele CJ Bihor, trimis in judecata de DNA sub control judiciar

DNA Oradea anunta ca l-a trimis in judecata, sub control judiciar pe Alexandru Kiss, vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, pentru spalare de bani, abuz in serviciu, luare de mita si trafic de influenta.

UPDATE. Nepotul lui Traian Basescu, sub control judiciar pe cautiune. Acesta a platit 10.000 de lei pentru libertate

Nepotul fostului presedinte Traian Basescu, Dragos Basescu, va fi cercetat sub control judiciar pe cautiune, in dosarul in care este suspectat ca i-a cerut un milion de euro omului de afaceri Sandu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )