Libnet.ro
UNICEF

18:30

Vicepresedintele CJ Bihor Alexandru Kiss, trimis in judecata, sub control judiciar, de DNA

B1 B1,
Vicepresedintele CJ Bihor Alexandru Kiss, trimis in judecata, sub control judiciar, de DNA

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA Oradea pentru mai multe fapte de coruptie, informeaza Agerpres. continuă pe B1

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata pentru mita si spalare de bani

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, a fost trimis in judecata sub control judiciar, pentru luare de mita si spalare de bani. Alaturi de el au fost trimisi in judecata si mai multi.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Iosif-Francisc Kiss, cu privire la savarsirea infractiunilor de spalare de bani, luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu, arata un comunicat DNA.

ICCJ: Alina Bica, judecata sub control judiciar in dosarul Bica 1. Decizia este definitiva

Alina Bica va fi judecata sub control judiciar in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP. inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a respins contestatia procurorilor DNA fata de controlul judiciar dispus.

Vicepresedintele CJ Bihor, trimis in judecata de DNA sub control judiciar

DNA Oradea anunta ca l-a trimis in judecata, sub control judiciar pe Alexandru Kiss, vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, pentru spalare de bani, abuz in serviciu, luare de mita si trafic de influenta.

Alina Bica, pusa sub control judiciar in dosarul Bica 1

Alina Bica va fi judecata sub control judiciar in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP, a hotarat, luni, definitiv, instanta suprema.

Alexandru Kiss si Beneamin Rus, trimisi in judecata de procurorii DNA Oradea. Sunt acuzati de infractiuni de coruptie

La doua saptamani de cand au fost retinuti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea, Alexandru Kiss, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor si Beneamin Rus, patronul Grupului Selina au fost trimisi in judecata. inaintea judecatorilor ei vor ajunge sub control judiciar, fiind acuzati de savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani.

Procurorii DNA Oradea au pus sechestru pe averea baronului Alexandru Kiss si a milionarului Beniamin Rus

Averea vicepresedintelui Alexandru Kiss si cea a milionarului Beniamin Rus a fost pusa sub sechestru. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea au instituit masura sechestrului, cei doi fiind anchetati sub control judiciar pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani.

Dorin si Alin Cocos, sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2. Decizia NU este definitiva

Dorin si Alin Cocos vor fi cercetati sub control judiciar in dosarul Bica 2, in care sunt judecati pentru coruptie. Decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie nu este definitiva.

Alina Bica, cercetata sub CONTROL JUDICIAR, in dosarul Bica 2

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica a fi cercetata sub control judiciar, in dosarul Bica 2. in acest dosar, magistratii au decis ridicarea masurii arestului la domiciliu.

Timisoara: Cinci retinuti in dosarul de trafic de persoane; membrul DJ Project, sub control judiciar

Cinci persoane, intre care un politist, au fost retinute, joi seara, de DIICOT Timisoara, in dosarul de trafic de persoane in care au fost identificate peste 25 de victime minore, in timp ce alti sapte suspecti au fost pusi sub control judiciar, printre acestia fiind si membrul DJ Project.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )