Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Iosif-Francisc Kiss, cu privire la savarsirea infractiunilor de spalare de bani, luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu, arata un comunicat DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Vicepresedintele CJ Bihor Alexandru Kiss, trimis in judecata, sub control judiciar, de DNA

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA Oradea pentru mai multe fapte de coruptie, informeaza Agerpres.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata pentru mita si spalare de bani

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, a fost trimis in judecata sub control judiciar, pentru luare de mita si spalare de bani. Alaturi de el au fost trimisi in judecata si mai multi.

Vicepresedintele CJ Bihor, trimis in judecata de DNA sub control judiciar

DNA Oradea anunta ca l-a trimis in judecata, sub control judiciar pe Alexandru Kiss, vicepresedinte al Consiliului Judetean Bihor, pentru spalare de bani, abuz in serviciu, luare de mita si trafic de influenta.

Marius Fecioru, fost secretar de stat responsabil cu restructurarea Postei, trimis in judecata de DNA

DNA l-a trimis in judecata pe Marius Constantin Fecioru, fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, insarcinat cu restructurarea Companiei Nationale Posta Romana SA CNPR), pentru instigare la abuz in serviciu in forma continuata), 11 acte materiale), complicitate la trafic de influenta si constituire a unui grup infractional organizat.

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert- Kalman, si-a dat demisia din functie dupa ce a fost trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, si-a dat demisia din functie, dupa ce a fost trimis in judecata de DNA, intr-un dosar in care este acuzat de abuz in serviciu, informeaza Agerpres. Informatia a fost confirmata de avocatul lui Raduly Robert-Kalman, Milu Timoce, care a declarat ca primarul era hotarat sa renunte la aceasta demnitate si a spus ca este un gest de onoare si de moralitate.

Alexandru Kiss si Beneamin Rus, trimisi in judecata de procurorii DNA Oradea. Sunt acuzati de infractiuni de coruptie

La doua saptamani de cand au fost retinuti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea, Alexandru Kiss, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor si Beneamin Rus, patronul Grupului Selina au fost trimisi in judecata. inaintea judecatorilor ei vor ajunge sub control judiciar, fiind acuzati de savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani.

Procurorii DNA Oradea au pus sechestru pe averea baronului Alexandru Kiss si a milionarului Beniamin Rus

Averea vicepresedintelui Alexandru Kiss si cea a milionarului Beniamin Rus a fost pusa sub sechestru. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea au instituit masura sechestrului, cei doi fiind anchetati sub control judiciar pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani.

Fostul procuror Stefan Crisu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Stefan Crisu, fost procurorul in cadrul Parchetului Capitalei, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de trafic de influenta in dosarul in care a fost prins in timp ce primea 2. 000 de euro si un telefon mobil.

Fostul secretar de stat Constantin Fecioru, trimis in judecata. El este acuzat de constituirea unui grup infractional si de abuz in serviciu

Marius Constantin Fecioru, fost secretar de stat in Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie. Acesta este suspectat de constituirea unui grup infractional, instigare la abuz in serviciu si complicitate la trafic de influenta. in acest caz a fost audiat si fostul ministru Valerian Vreme care s-ar fi folosit de Posta Romana pentru a trimite felicitari de Craciun electoratului sau.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )