Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata pentru mita si spalare de bani

Antena3 Antena3,
Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata pentru mita si spalare de bani

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, a fost trimis in judecata sub control judiciar, pentru luare de mita si spalare de bani. Alaturi de el au fost trimisi in judecata si mai multi. continuă pe Antena3

Vicepresedintele CJ Bihor Alexandru Kiss, trimis in judecata, sub control judiciar, de DNA

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, a fost trimis in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA Oradea pentru mai multe fapte de coruptie, informeaza Agerpres.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a vicepresedintelui Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Iosif-Francisc Kiss, cu privire la savarsirea infractiunilor de spalare de bani, luare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu, arata un comunicat DNA.

Vicepresedintele CJ Bihor, trimis in judecata pentru sapte infractiuni. Kiss a cerut SPAGA de 3.000.000 de euro

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss a fost trimis in judecata, sub control judiciar pentru spalare a banilor, in forma continuata 4 infractiuni), abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, luare de mita si trafic de influenta, in forma continuata.

Silviu Lung, fost lider in Generatia de Aur, trimis in judecata pentru omor din culpa

Fostul mare portar al Universitatii Craiova, al Stelei si al echipei nationale, Silviu Lung,a fost trimis in judecata pentru omor din culpa, dupa accidentul rutier din 2014, scrie stiripesurse. ro.

Alexandru Kiss si Beneamin Rus, trimisi in judecata de procurorii DNA Oradea. Sunt acuzati de infractiuni de coruptie

La doua saptamani de cand au fost retinuti de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea, Alexandru Kiss, vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor si Beneamin Rus, patronul Grupului Selina au fost trimisi in judecata. inaintea judecatorilor ei vor ajunge sub control judiciar, fiind acuzati de savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani.

Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru DARE de mita. Cum voia avocatul sa puna mana veniturile Registrului Comertului

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita.

Procurorii DNA Oradea au pus sechestru pe averea baronului Alexandru Kiss si a milionarului Beniamin Rus

Averea vicepresedintelui Alexandru Kiss si cea a milionarului Beniamin Rus a fost pusa sub sechestru. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie Oradea au instituit masura sechestrului, cei doi fiind anchetati sub control judiciar pentru savarsirea unor infractiuni de coruptie si spalare de bani.

Prim procurorul din Macin, trimis in judecata pentru ca a luat SPAGA. Pretul lui Balaban, un VITEL

Prim procurorul Balaban Constantin a fost trimis in judecata, in stare de arset preventiv, pentru efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite, fals in declaratii, in forma continuata 7 acte materiale) si luare de mita, 3 infractiuni), potrivit unui comunicat DNA.

Fostul procuror Stefan Crisu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Stefan Crisu, fost procurorul in cadrul Parchetului Capitalei, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de trafic de influenta in dosarul in care a fost prins in timp ce primea 2. 000 de euro si un telefon mobil.

Procuror din Capitala, trimis in judecata pentru TRAFIC de influenta

Procurorul in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Stefan Crisu, a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2454 seconds )