Libnet.ro
UNICEF

14:30

Procuror din Capitala, trimis in judecata pentru TRAFIC de influenta

România Liberă România Liberă,
Procuror din Capitala, trimis in judecata pentru TRAFIC de influenta

Procurorul in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Stefan Crisu, a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA. continuă pe România Liberă

Fostul procuror Stefan Crisu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Stefan Crisu, fost procurorul in cadrul Parchetului Capitalei, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de trafic de influenta in dosarul in care a fost prins in timp ce primea 2. 000 de euro si un telefon mobil.

Constantin Balaban, fost prim procuror la Parchetul Macin, trimis in judecata. Magistratul este judecat pentru luare de mita si fals in declaratii

Constantin Balaban, fost prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Macin a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv de catre procurorii DNA.

Rudel Obreja, CONDAMNAT la trei ani de inchisoare, pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a fost condamnat, in prima instanta, la trei ani de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar pentru trafic de influenta.

Silviu Lung, fost lider in Generatia de Aur, trimis in judecata pentru omor din culpa

Fostul mare portar al Universitatii Craiova, al Stelei si al echipei nationale, Silviu Lung,a fost trimis in judecata pentru omor din culpa, dupa accidentul rutier din 2014, scrie stiripesurse. ro.

Prim procurorul din Macin, trimis in judecata pentru ca a luat SPAGA. Pretul lui Balaban, un VITEL

Prim procurorul Balaban Constantin a fost trimis in judecata, in stare de arset preventiv, pentru efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia in scopul obtinerii pentru sine de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite, fals in declaratii, in forma continuata 7 acte materiale) si luare de mita, 3 infractiuni), potrivit unui comunicat DNA.

Vicepresedintele CJ Bihor, trimis in judecata pentru sapte infractiuni. Kiss a cerut SPAGA de 3.000.000 de euro

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss a fost trimis in judecata, sub control judiciar pentru spalare a banilor, in forma continuata 4 infractiuni), abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, luare de mita si trafic de influenta, in forma continuata.

DNA. Nepotul lui Basescu risca RETINEREA in dosarul Lucinschi- Pricop. A cerut 1.000.000 de euro pentru trafic de influenta la un procuror DIICOT

Nepotul lui Traian Basescu este audiat, miercuri dimineata, la DNA, in dosarul lui Sergiu Lucinschi. El a cerut de la un om de afaceri 1. 000 de euro in doua transe pentru a interveni la procurorul DIICOT Remus Jurj, care il inculpase intr-un dosar penal.

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Fostul presedinte al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru.

Rudel Obreja, condamnat la trei ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta

Rudel Obreja, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare fiind acuzat ca ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vintu, pentru a interveni la judecatori de la instanta suprema.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata pentru mita si spalare de bani

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, a fost trimis in judecata sub control judiciar, pentru luare de mita si spalare de bani. Alaturi de el au fost trimisi in judecata si mai multi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )