Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fostul procuror Stefan Crisu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Adevărul Adevărul,
Fostul procuror Stefan Crisu, trimis in judecata pentru trafic de influenta

Stefan Crisu, fost procurorul in cadrul Parchetului Capitalei, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), fiind acuzat de trafic de influenta in dosarul in care a fost prins in timp ce primea 2. 000 de euro si un telefon mobil. continuă pe Adevărul

Procuror din Capitala, trimis in judecata pentru TRAFIC de influenta

Procurorul in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Stefan Crisu, a fost trimis in judecata, in stare de arest la domiciliu, intrucat este acuzat de trafic de influenta, informeaza un comunicat remis de DNA.

Constantin Balaban, fost prim procuror la Parchetul Macin, trimis in judecata. Magistratul este judecat pentru luare de mita si fals in declaratii

Constantin Balaban, fost prim procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria Macin a fost trimis in judecata in stare de arest preventiv de catre procurorii DNA.

Silviu Lung, fost lider in Generatia de Aur, trimis in judecata pentru omor din culpa

Fostul mare portar al Universitatii Craiova, al Stelei si al echipei nationale, Silviu Lung,a fost trimis in judecata pentru omor din culpa, dupa accidentul rutier din 2014, scrie stiripesurse. ro.

Vicepresedintele CJ Bihor, trimis in judecata pentru sapte infractiuni. Kiss a cerut SPAGA de 3.000.000 de euro

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss a fost trimis in judecata, sub control judiciar pentru spalare a banilor, in forma continuata 4 infractiuni), abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, luare de mita si trafic de influenta, in forma continuata.

VIDEO Fostul mare portar al nationalei, Silviu Lung, trimis in judecata pentru ucidere din culpa

Silviu Lung a fost implicat pe data de 8 ianuarie 2014 intr-un grav accident de circulatie. Fostul mare portar al nationalei a intrat pe contrasens, iar din cauza neadaptarii vitezei, a lovit frontal un alt autoturism. in urma impactului un barbat de 41 de ani a murit pe loc, iar doi frati au ajuns la spital.

Mihail Vlasov, trimis in judecata pentru DARE de mita. Cum voia avocatul sa puna mana veniturile Registrului Comertului

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Mihail Vlasov, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru dare de mita.

Vicepresedintele CJ Bihor, Alexandru Kiss, trimis in judecata pentru mita si spalare de bani

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Alexandru Kiss, a fost trimis in judecata sub control judiciar, pentru luare de mita si spalare de bani. Alaturi de el au fost trimisi in judecata si mai multi.

Primarul suspendat al municipiului Miercurea Ciuc, trimis in judecata pentru abuz in serviciu, a demisionat

Primarul suspendat al municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu si alte infractiuni, a demisionat. Raduly Robert-Kalman este acuzat ca a aprobat in mod.

Primarul din Miercurea Ciuc a DEMISIONAT din functie. El a fost trimis in judecata pentru ABUZ in serviciu

Primarul suspendat al municipiului Miercurea Ciuc, Raduly Robert-Kalman, trimis in judecata de DNA pentru abuz in serviciu, a demisionat din functie.

Prim-procurorul Parchetului de pe langa Judecatoria Macin, Constantin Balaban, trimis in judecata pentru fapte de coruptie

Prim procurorul parchetului de pe langa Judecatoria de la Macin, Constantin Balaban, din judetul Tulcea, a fost trimis de procurorii DNA in judecata, in stare de arest preventiv, pentru fapte de coruptie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )