Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sebastian Ghita scapa de dosarul Tracia-Asesoft, in urma prescrierii faptelor

Antena3 Antena3,
Sebastian Ghita scapa de dosarul Tracia-Asesoft, in urma prescrierii faptelor

Sebastian Ghita scapa de dosarul Tracia-Asesoft, in urma prescrierii faptelor. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita scapa de dosarul Tracia-Asesoft

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis definitiv ca in dosarul Tracia-Asesoft, in care deputatul Sebastian Ghita era acuzat de inselaciune si fals in declaratii, a intervenit prescriptia, parlamentarul fiind obligat de instanta sa plateasca catre ANAF peste 130 de mii de lei, transmite Mediafax.

Dupa 14 ani, Curtea de Apel inceteaza procesul impotriva lui Sebastian Ghita in dosarul 'Tracia-Asesoft', pentru prescrierea faptelor

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis, joi, incetarea procesului penal impotriva deputatului Sebastian Ghita pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la inselaciune si fals in declaratii ca urmare a prescrierii faptelor, intr-un dosar de evaziune fiscala cu produse petroliere, potrivit Agerpres.

Judecarea dosarului Tracia - Asesoft, in care Sebastian Ghita si alte opt persoane au fost acuzate de inselaciune, a incetat ca urmare a prescriptiei

Judecarea dosarului Tracia - Asesoft in care Sebastian Ghita si alte opt persoane au fost acuzati de inselaciune in legatura cu tranzactii petroliere prin care au produs un prejudiciu de 200. 000 de lei a incetat urmare a prescriptiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )