Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sebastian Ghita, trimis in judecata in dosarul primarului din Ploiesti

România Liberă România Liberă,
Sebastian Ghita, trimis in judecata in dosarul primarului din Ploiesti

Deputatul Sebastian Ghita a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in dosarul primarului din Ploiesti, Iulian Badescu, in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu avand drept consecinta obtinerea pentru altul a unui folos necuvenit si spalare de bani, potrivit unui comunicat DNA. continuă pe România Liberă

Sebastian Ghita, trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani. Risca 10 ani de inchisoare daca este gasit vinovat

Deputatul Sebastian Ghita a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie care il acuza de dare de mita si spalare de bani. Daca va fi gasit vinovat de acuzatiile care i se aduc, Ghita risca pana la 10 ani de inchisoare. in fata instantei va ajunge si fostul primar al municipiului Ploiesti, Iulian Badescu.

Sebastian Ghita, trimis in judecata. Deputatul este acuzat de dare de mita si spalare de bani

Deputatul Sebastian Ghita a fost trimis in judecata, miercuri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), in dosarul in care este acuzat ca i-a dat lui Iulian Badescu o casa pentru a primi.

Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului, trimisi in judecata: Dosarul se va judeca la Curtea Suprema (VIDEO)

Sebastian Ghita a fost trimis in judecata alaturi de fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, informeaza B1 TV. Dosarul se va judeca la inalta Curte de Casatie si Justitie. Dupa ce dosarul va fi.

Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului, trimisi in judecata de procurorii DNA

Sebastian Ghita si Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in dosarul in care fostul edil este acuzat ca ar fi luat mita o casa de la Ghita.

Deputatul Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului, trimisi in judecata de DNA

Deputatul Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu au fost trimisi in judecata de catre DNA in dosarul in care procurorii il acuza pe Ghita ca i-a dat lui Badescu o casa pentru a primi finantare de la bugetul local pentru.

Sebastian Ghita respinge acuzatiile DNA: Ce rost avea sa ii dau fostului primar Badescu 300.000 euro pentru ca el sa dea echipei de baschet tot atat? Nu este logic

Sebastian Ghita a fost trimis in judecata alaturi de fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu. Cei doi sunt judecati pentru fapte comise in 2013. Conform DNA, Iulian Badescu, in calitate de primar, ar fi.

Dezvaluiri cutremuratoare despre fetita umilita de invatatoarea din Ploiesti

Antena3. ro v-a prezentat luni cazul invatatoarei din Ploiesti care face educatie cu urlete, jigniri si pedepse. Cadrul didactic a fost inregistrat in timp ce isi teroriza elevii. Comportamentul agresiv a fost.

Ancheta, in cazul invatatoarei din Ploiesti care isi terorizeaza elevii

Este ancheta la scoala din Ploiesti, unde elevii de la clasa intai sunt jigniti si amenintati de invatatoare daca nu inteleg lectia predata. Asa face educatie invatatoarea care a fost inregistrat.

Dosarul coruptiei din sanatate: 11 firme importante, intre care Pfizer Romania, GSK si Novartis, ar fi implicate in scandal

Ancheta DNA privind coruptia din domeniul farmaceutic ar viza 11 firme importante, printre care mari producatori de medicamente, au declarat surse judiciare.

Perchezitii la Spitalul de Urgenta Sibiu, in dosarul coruptiei din sanatate. Sefa sectiei de Oncologie NU a venit la serviciu

Sefa sectiei de Oncologie din Sibiu, dr. Valeria Valean, a anuntat marti dimineata, ca o sa intarzie si nu a mai ajuns la serviciu, in conditiile in care la Spitalul Clinic de Urgenta din Sibiu au loc perchezitii intr-un dosar de coruptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )