Libnet.ro
UNICEF

06:00

Sebastian Lazaroiu: De ce toata lumea FUGE cu BANII?.

România Liberă România Liberă,
Sebastian Lazaroiu: De ce toata lumea FUGE cu BANII?.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu comenteaza fuga din Romania a fostului sef al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, si se intreaba de ce toata lumea fuge cu banii. Totodata, sociologul Sebastian Lazaroiu aminteste de scandalul privatizarii Oltchim si de realizatorul TV Dan Diaconescu, care nu a mai platit preluarea combinatului. De ce toata lumea fuge cu banii? N-am auzit pe nimeni sa stea cu banii. Ce sa mai zic de cei care sa vina cu banii mai putin DD desigur - faza cu sacii), . continuă pe România Liberă

Sebastian Lazaroiu, despre candidatura lui Becali din partea liberalilor: PNL a intrat in ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu se intreaba daca nu cumva PNL a intrat in anul mortii in contextul in care Gigi Becali a anuntat ca va candida la alegerile parlamentare din partea liberalilor. PNL a intrat in anul mortii? Eu Becali, care candidez sub sigla USL, nu ma poate bate nici Obama. Ma retrag de la Bruxelles si vin in Parlamentul Romaniei. Voi fi membru PNL si voi candida din partea USL, a incheiat Gigi Becali, scrie Sebastian Lazaroiu pe pagina personala de .

Sebastian Lazaroiu: USL lanseaza teoria iNTELEGERII Ponta-Diaconescu in PRIVATIZAREA Oltchim.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu atrage atentia ca liderii USL au lansat teoria unei intelegeri intre premierul Victor Ponta si realizatorul TV Dan Diaconescu in privatizarea Oltchim ca sa mai salveze o parte din electorat pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Circula tot mai mult teoria intelegerii Ponta-Diaconescu in privatizarea Oltchim. Ea e lansata mai ales din zona prietenilor USL. In esenta se spune ca Ponta a facut deliberat miscarea si ca ar fi un win-win al .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )