Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sebastian Papaiani, mesaj pentru fani de pe patul de spital: Buletinul meu expira abia in 2041

Antena3 Antena3,
Sebastian Papaiani, mesaj pentru fani de pe patul de spital: Buletinul meu expira abia in 2041

Inceputul acestei saptamani a venit cu o veste trista pentru fanii teatrului si filmului romanesc: Sebastian Papaiani a fost gasit inconstient, in baie, de catre sotia sa. continuă pe Antena3

Sebastian Papaiani, in stare grava, la spital: Actorul a suferit un atac cerebral

Actorul Sebastian Papaiani a suferit un atac cerebral si se afla internat in stare grava, intr-un spital din Capitala, informeaza Cancan. ro. Medicii i-au acordat primul ajutor artistului si au decis.

Sebastian Papaiani, internat la spital

Marele actor Sebastian Papaiani 80 ani), care l-a interpretat antologic pe Ieremia in Toate panzele sus, se afla internat in spital, in stare grava, dupa ce a facut atac cerebral.

Vesti de ultima ora despre starea lui Sebastian Papaiani

Apropiatii lui Sebastian Papaiani sustin ca actorul, care luni a ajuns la Spitalul Universitar, in urma unui accident vascular cerebral, se simte mai bine. Maestrul Papaiani este bine. isi face.

Actorul Sebastian Papaiani, internat la Spitalul Universitar, in sectia de neurologie

Actorul Sebastian Papaiani a fost internat, la inceputul saptamanii, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a confirmat joi pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Leonard Grecescu.

Dramatic! Sebastian Papaiani a fost gasit de sotie, prabusit in baie

Vestea ca Sebastian Papaiani a suferit un accident vascular cerebral a cazut ca un trasnet peste lumea artistica din Romania.

Sebastian Papaiani, internat de urgenta la Spitalul Universitar

Actorul Sebastian Papaiani a fost internat de urgenta la Spitalu Universitar din Bucuresti, dupa ce i s-ar fi facut rau in timpul unor filmari, informeaza Antena 3. Vom reveni cu detalii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )