Libnet.ro
UNICEF

23:15

Sebastian Papaiani, in stare grava, la spital: Actorul a suferit un atac cerebral

B1 B1,
Sebastian Papaiani, in stare grava, la spital: Actorul a suferit un atac cerebral

Actorul Sebastian Papaiani a suferit un atac cerebral si se afla internat in stare grava, intr-un spital din Capitala, informeaza Cancan. ro. Medicii i-au acordat primul ajutor artistului si au decis. continuă pe B1

Patru copii si doi adulti au ajuns in stare grava in spital. Familia din Deva s-a intoxicat cu ciuperci otravitoare

O familie de sase persoane a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean din Deva, in urma unei intoxicatii cu ciuperci. Printre victime se afla patru copii cu varste intre doi ani si opt ani.

Sebastian Papaiani, internat la spital

Marele actor Sebastian Papaiani 80 ani), care l-a interpretat antologic pe Ieremia in Toate panzele sus, se afla internat in spital, in stare grava, dupa ce a facut atac cerebral.

Familia cu patru copii mici adusa in stare grava la spital dupa intoxicatia cu ciuperci a iesit din coma

Starea de sanatate a celor sase hunedoreni, dintre care patru sunt copii cu varste intre doi si opt ani, intoxicati, marti, cu ciuperci, s-a imbunatatit. Membrii familiei din Deva au iesit din coma, dar au ramas internati la Spitalul Judetean din Deva.

Actorul Sebastian Papaiani, internat la Spitalul Universitar, in sectia de neurologie

Actorul Sebastian Papaiani a fost internat, la inceputul saptamanii, la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, a confirmat joi pentru AGERPRES purtatorul de cuvant al unitatii medicale, Leonard Grecescu.

Sebastian Papaiani, internat de urgenta la Spitalul Universitar

Actorul Sebastian Papaiani a fost internat de urgenta la Spitalu Universitar din Bucuresti, dupa ce i s-ar fi facut rau in timpul unor filmari, informeaza Antena 3. Vom reveni cu detalii.

Un microbuz si o masina s-au ciocnit frontal in judetul Alba, patru persoane ajungand in stare grava la spital (VIDEO)

Un accident rutier a avut miercuri dupa-amiaza in zona targului de animale din localitatea Drimbar, judetul Alba. Patru persoane au ajuns de urgenta la spital din totalul celor sase ranite.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )