Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sebastian Vettel va pleca din pole position la MP al Coreei de Sud

Antena3 Antena3,
Sebastian Vettel va pleca din pole position la MP al Coreei de Sud

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Coreei de Sud, a XIV-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor. continuă pe Antena3

Sebastian Vettel va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Coreei de Sud.

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Coreei de Sud, a XIV-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor inregistrate, sambata, in calificari, transmite mediafax. Vettel va fi urmat de britanicul Lewis Hamilton de la McLaren Mercedes, de francezul Romain Grosjean de la Lotus-Renault, de germanul Nico Rosberg de la Mercedes si de spaniolul Fernando Alonso de la . Australianul .

F1 Sebastian Vettel, pole position la Marele Premiu al Coreei de Sud

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, va pleca de pe prima pozitie a grilei de start la Marele Premiu al Coreei de Sud, a XIV-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, ca urmare a rezultatelor inregistrate sambata in calificari, anunta Mediafax.

Vettel in pole position la Yeongam

Pentru a treia cursa la rand campionul mondial Sebastian Vettel va porni din prima pozitie la start dupa ce a dominat in stilul caracteristic calificarile din Coreea de Sud.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )