Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sechestru pe bunurile lui Voiculescu de la Grivco

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sechestru pe bunurile lui Voiculescu de la Grivco

Instanta a stabilit sa fie extins sechestrul asigurator in cazul mai multor actiuni si terenuri pe care Dan Voiculescu le donase fiicelor lui, Corina si Camelia Voiculescu, potrivit surselor din presa. Astfel, a fost pus sechestru asigurator pe 36 de hectare de teren din strada Garlei, pe doua seturi de peste 5. 000 de actiuni de la Grivco, unul donat Corinei Voiculescu si celalalt Cameliei Voiculescu, precum si pe doua seturi de 9,9 milioane de actiuni, in valoare de aproximativ doua milioane de lei, de la Compania de Cercetari Aplicate si Investigative. continuă pe Ziarul Bursa

7 iulie, noul termen in dosarul ICA. Sechestru extins pe bunurile lui Voiculescu de la Grivco

UPDATE 9: Nou termen pentru dosarul ICA pe 7 iulie, la ora 10 UPDATE 8: Judecatoarea motiveaza de ce a extins sechestrul asigurator pe actiuni si imobile UPDATE 7: Sedinta de judecata a fost reluata. A doua cerere de recuzare a fost respinsa UPDATE 6: Sedinta de judecata a fost suspendata 5 minute. Motivul - cererea de revocare a Cameliei Bogdan dupa ce a impus Sechestru extins pe bunurile lui Voiculescu de la Grivco. UPDATE 5: Judecatoarea Camelia Bogdan vrea sa inceapa si audierea inculpatilor. Inculpatii si avocatii sunt disperati.

UPDATE. Sechestru extins pe bunurile lui Voiculescu de la Grivco

Judecatoare Camelia Bogdan tocmai a anuntat ca a extins sechestrul si pe alte actiuni, dar si pe terenurile ICA. Este vorba de actiunile donate de Dan Voiculescu fiicelor sale, Camelia si Corina.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )