Libnet.ro
UNICEF

18:30

Secom va incheia acest an cu afaceri de 12 mil. euro, in crestere cu 30%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Secom va incheia acest an cu afaceri de 12 mil. euro, in crestere cu 30%

Secom, companie specializata in importul, comercializarea si promovarea de suplimente alimentare naturale si produse fito-dermatocosmetice, va incheia anul acesta cu o cifra de afaceri de 12 mil. euro, in crestere cu 30%. continuă pe Wall-Street Ro

Secom estimeaza afaceri de 12 milioane euro pana la finalul anului

Producatorul de cosmetice naturiste Secom estimeaza pana la finalul anului afaceri de 12 milioane euro, in crestere cu 30% fata de 2013 9,3 milioane euro). Majorarea va fi sustinuta de strategia de afaceri si de portofoliul de peste 200 produse de tratament complementar pentru toate afectiunile, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Hidroelectrica, profit record de 250 mil. euro estimat pentru acest an

Compania de stat Hidroelectrica, aflata in insolventa, estimeaza un profit de 1,1 miliarde lei 248,4 milioane euro) in acest an, cel mai mare castig din istoria firmei.

Primaria Bucuresti emite obligatiuni in lei pentru a rambursa un imprumut de 500 mil euro din 2005

Primaria Bucuresti intentioneaza sa emita obligatiuni denominate in lei, care vor fi listate la Bursa de Valori Bucuresti, pentru a rambursa obligatiunile scadente la mijlocul anului viitor, in suma de 500 milioane euro, si a lansat licitatia pentru selectia intermediarilor.

Glasscorp, investitie de 65 mil. euro intr-o fabrica de geamuri la Buzau

Glasscorp, companie care face parte din grupul Sisecam din Turcia, a inaugurat la inceputul lunii noiembrie o fabrica de geamuri pentru autoturisme la Buzau, valoarea totala a proiectului fiind de 65 mil. euro, cofinantat printr-o schema de ajutor de.

Proprietarul Tehnologica Radion, trimis in judecata in dosarul cu un prejudiciu de 100 mil. euro

Proprietarul Tehnologica Radion, Theodor Berna, a fost trimis in judecata alaturi de alte sase persoane si de patru firme, pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in dosarul cu un prejudiciu de peste 100 milioane de euro.

OMV Petrom, investitie de 30 mil. euro pentru redezvoltarea zacamantului de titei Tazlau

OMV Petrol, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, aloca investitii de circa 30 de milioane euro, planificate pentru 2014-2015, pentru redezvoltarea zacamantului de titei Tazlau, din judetul Bacau.

Intesa Sanpaolo, profit net de 3 mil. euro in Romania, la noua luni

Banca italiana Intesa Sanpaolo a obtinut in Romania, la noua luni, un profit net de 3 milioane de euro, revenind de la pierderi de 3 milioane de euro in perioada similara a anului trecut, conform datelor publicate marti de institutia financiara.

Un grad de utilizare de 80% al medicamentelor generice ar aduce economii de 100 mil. euro

Cresterea utilizarii medicamentelor generice de la 65% la 80% ar aduce economii de 100 de milioane de euro pentru pacienti si sistemul public de sanatate, a declarat luni Laurentiu Mihai, directorul executiv al Asociatiei Producatorilor de Medicamente.

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2667 seconds )