Libnet.ro
UNICEF

10:30

Secretele celui mai bun gulas, dezvaluite de un notar din Ungaria, care a venit pana in Bistrita sa se intreaca cu romanii la un concurs de gatit

Adevărul Adevărul,
Secretele celui mai bun gulas, dezvaluite de un notar din Ungaria, care a venit pana in Bistrita sa se intreaca cu romanii la un concurs de gatit

20 de echipe s-au intrecut duminica la un concurs de gatit gulas. Printre participanti s-a numarat si o echipa venita tocmai din Ungaria pentru a le dezvalui romanilor secretele celui mai bun gulas. Printre acestea se numara pasiunea, dezvaluie notarul ungur care conduce echipa. continuă pe Adevărul

Vinul Feteasca Alba al producatorului Papp Peter din Aiud, desemnat cel mai bun din judetul Alba

Cel mai bun vin din Alba la categoria mici producatori apartine pentru al doilea an consecutiv unui fermier din Aiud. Papp Peter a castigat competitia organizata la sfarsitul saptamanii cu soiul Feteasca Alba, demisec. in cadrul Galei Vinurilor organizata de Consiliul Judetean Alba au fost desemnate cele mai bune vinuri si la categoriilor producatori mari si medii.

Cum sa ai semnal mai bun la telefon si WiFi

Semnalul mai bun la telefon si la reteaua WiFi pot da batai de cap, dar daca tii cont de cateva lucruri simple, vei avea rezultate bune.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Mad Max: Drumul furiei, mai bun, mai mare, mai spectaculos, mai zgomotos

Filmul Mad Max: Fury Road/ Mad Max: Drumul furiei are astazi premiera in cinematografele din Romania. George Miller reuseste, inca o data, dupa 30 de ani, sa surprinda un nou univers post-apocaliptic in care Tom Hardy preia stafeta de la Mel Gibson, intr-o pelicula considerata cel mai mare blockbuster al verii si cel mai bun film din ultimul deceniu.

Mircea Badea: Fiul lui Ion Ratiu ar fi spus ca Basescu a fost cel mai bun presedinte. Stimate domn, stiti cine a distrus partidul tatalui dumneavoastra?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, un articol publicat pe net, in care fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, afirma ca Traian Basescu a fost cel mai bun presedinte. Nicolae.

Liviu Dragnea, inca o petala neagra din trandafirul rosu al celui mai cinstit guvern pe care l-a avut Romania dupa Revolutie

Victor Ponta promitea, imediat dupa ce a fost propus pentru functia de prim-ministru, cel mai cinstit guvern pe care l-a avut Romania dupa Revolutie. insa, de atunci si pana acum, prin Executiv s-au perindat o multime de ministri cu probleme mai mari sau mai mici.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )