Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sectia ATI de la Spitalul din Craiova, inchisa pentru igienizare dupa ce s-au gasit germeni peste limita admisa

B1 B1,
Sectia ATI de la Spitalul din Craiova, inchisa pentru igienizare dupa ce s-au gasit germeni peste limita admisa

Problemele din sistemul sanitar par sa nu se mai sfarseasca! Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Craiova a fost inchisa timp de zece zile pentru igienizare si. continuă pe B1

Acest adolescent genial din Craiova are IQ-ul mai mare decat Stephen Hawking

Mihail Iulian Barascu este un adolescent de 14 ani din Craiova. in urma testelor Mensa, s-a constat ca are coeficientul de inteligenta mai mare decat al lui Stephen Hawking. Baiatul este stabilit in Anglia din 2009, iar in urma evaluarii Mensa, a reiesit ca are un IQ de 162 de puncte, cu doua puncte in [].

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! (VIDEO)

Batranul care a strans din pensie bani pentru a cumpara doua incubatoare pentru maternitatea din Slatina, aduna acum bani pentru al treilea: Cati politicieni ii vor urma exemplul?! Ion.

ASF: Aproximativ 3% din politele RCA pentru camioane au primit tarife peste pragul de 20.000 de lei

Aproximativ 3% dintre politele RCA incheiate pentru camioane de peste 16 tone au primit tarife peste pragul de 20. 000 de lei in iulie fata de 1% in al doilea trimestru din acest an sau niciunul in primul trimestru din 2016, se arata intr-un comunicat de presa al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2986 seconds )