Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sectia de karate a CSM Satu Mare creste viitori campioni. Rezultatele din ultima vreme demonstreaza performanta

Adevărul Adevărul,
Sectia de karate a CSM Satu Mare creste viitori campioni. Rezultatele din ultima vreme demonstreaza performanta

In cadrul competitiei Karate Kids din perioada 24-26 octombrie patru sportivi din Satu Mare au reusit din nou sa demonstreze forta karate-ului satmarean. Cei patru s-au reintors acasa cu patru medalii. continuă pe Adevărul

Locul II pentru judoka de la CSM Satu Mare, la Memorialul Stefan Voda

Sambata, 25 octombrie, a avut loc la Cluj-Napoca, Memorialul Stefan Voda. intrecerea s-a desfasurat pe echipe, iar judoka de la CSM Satu Mare au obtinut locul II.

Consumul de ciuperci otravitoare a cauzat primul deces la Satu Mare. Femeia mai avea putin pana la pensie

Consumul de ciuperci otravitoare a cauzat primul deces la Satu Mare. O femeie in varsta de 59 de ani din comuna Homoroade, judetul Satu Mare, internata pe sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean, a murit in week-end.

Govor, Silaghi si Stef, trioul fatal care controleaza municipiul Satu Mare. Traseul celor mai influenti politicieni

In Satu Mare politica s-a dovedit a fi cea mai buna afacere, indiferent de calitatile celor care s-au decis sa traiasca din ea. Trioul Govor, Silaghi si Stef se situeaza detasat in capul listei celor mai influenti politicieni, aspiranti la titlul de baron local, care controleaza municipiul Satu Mare.

Soferul masinii spulberate in Italia este din Satu Mare. Fiul acestuia ii transmite un mesaj: Tata, te iubesc. Pentru mine vei fi intotdeauna cel mai bun

Soferul masinii spulberate in aceasta dimineata in Italia, in urma unui grav accident de circulatia soldat cu moartea a sase romani si a unei fetite este din Satu Mare. Octavian Erdei este tatal fotbalistului de premier league, Carlo Erdei, care a scris pe facebook o declaratie emotionanta: Ttaa, te iubesc. Pentru mine vei fi mereu cel mai bun.

Satu Mare: O femeie a murit, dupa ce a mancat ciuperci otravitoare

O educatoare din Satu Mare a murit, dupa ce a mancat ciuperci otravitoare, conform Digi 24. Si mama femeii a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a mancat din ciuperci, dar medicii au reusit sa o salveze.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )