Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sectia de procurori a CSM se intruneste luni pentru a lua in discutie cazul Alinei Bica

B1 B1,
Sectia de procurori a CSM se intruneste luni pentru a lua in discutie cazul Alinei Bica

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se intruneste, luni dimineata, pentru a decide privind suspendarea Alinei Bica din magistratura si pentru a lua act de demisia acesteia de la. continuă pe B1

Sectia de procurori a CSM decide luni in legatura cu suspendarea Alinei Bica din magistratura

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii se intruneste, luni dimineata, pentru a decide privind suspendarea Alinei Bica din magistratura si pentru a lua act de demisia acesteia de la DIICOT, au declarat, pentru Mediafax, oficiali din Consiliu. Suspendarea Alinei Bica din magistratura va fi dezbatuta ca urmare a arestarii acesteia in dosarul despagubirilor aprobate pentru un teren supraevaluat cu 61 de milioane de euro.

Sectia de procurori a CSM se intruneste pentru a lua in discutie cazul Alinei Bica

Sectia de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) se intruneste, luni dimineata, pentru a decide privind suspendarea Alinei Bica din magistratura si pentru a lua act de demisia acesteia de la.

CSM, unda verde pentru arestarea preventiva a Alinei Bica

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a incuviintat, vineri, arestarea preventiva a procurorului-sef DIICOT, Alina Bica, dupa ce joi seara aprobase doar retinerea si arestul la domiciliu.

CSM decide luni privind suspendarea Alinei Bica din magistratura

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) va decide, luni dimineata, suspendarea Alinei Bica din magistratura ca urmare a arestarii acesteia in dosarul despagubirilor aprobate pentru un teren supraevaluat cu 61 de milioane de euro .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )