Libnet.ro
UNICEF

22:00

O sectie de votare din Constanta, inchisa temporar dupa ce s-a reclamat lipsa a 700 de buletine de vot

Hotnews Hotnews,
 O sectie de votare din Constanta, inchisa temporar dupa ce s-a reclamat lipsa a 700 de buletine de vot

O sectie de votare din Constanta a fost inchisa temporar duminica dupa-amiaza dupa ce reprezentantii unui partid au reclamat lipsa a 700 de buletine de vot pentru alegerea primarului. Incidentul s-a petrecut la sectia nr. 65 de la scoala numarul 37 din Constanta, potrivit ZiuadeConstanta. continuă pe Hotnews

O sectie de votare din Constanta, inchisa dupa ce a fost constatata lipsa a jumatate din buletinele de vot

Biroul Electoral Judetean BEJ) Constanta a decis oprirea procesului electoral la Sectia de votare nr. 65 din municipiul Constanta, dupa ce a fost confirmata lipsa a 700 de buletine de vot, aproximativ jumatate di.

Incident la o sectie de votare din Ferentari

Doi alegatori s-ar fi plans ca ar fi primit buletine de vot gata stampilate la o sectie de votare din cartierul bucurestean Ferentari, insa momentan nu s-a confirmat vreo posibila frauda electorala, potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Bucuresti, Bogdan Ghebaur. Un observator independent care a fost dupa incident la fata locului a declarat ca ar putea fi vorba despre eroare umana, dar nu este exclusa nici tentativa de frauda prin metoda suveica.

Incidente la vot: Un barbat sta cu un topor langa o sectie de votare din judetul Constanta

Incidente la vot in comuna Ciobanu, judetul Constanta. Un barbat sta cu un topor langa o sectie de votare pentru a-i intimida pe oamenii care vin la vot.

Proces electoral intrerupt intr-o sectie de votare din Timis. Un alegator a primit cinci buletine

Procesul de votare intr-o sectie din localitatea Deta, judetul Timis, a fost intrerupt timp de 25 de minute, dupa ce un alegator ar fi primit din greseala cinci buletine de vot, pe care a.

ALEGERI LOCALE 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns la o sectie de votare din Bucuresti: Am votat impotriva imposturii si demagogiei

Copresedintele PNL Vasile Blaga a ajuns, duminica in jurul orei 8. 20, la Colegiul I. Caragiale din Bucuresti, unde isi exercita dreptul de vot.

Presedinta unei sectii de votare din Gorj, amendata pentru ca a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati

Presedinta unei sectii de votare din localitatea Viersani, comuna Jupanesti, a fost amendata de catre politisti dupa ce a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati, au declarat su.

Presedinta unei sectii de votare din Gorj, amendata pentru ca a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati

Presedinta unei sectii de votare din localitatea Viersani, comuna Jupanesti, a fost amendata de catre politisti dupa ce a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati, au declarat surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, scrie Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. Incidente in mai multe sectii de votare din tara

Activitatea a sapte sectii de votare din judetul Buzau a fost suspendata pana in jurul orei 11. 20 de Biroul Electoral Judetean Buzau, la circumscriptia nr. 82 Vernesti, din cauza unor erori pe buletinele de vot.

ALEGERI LOCALE 2016. Victor Ponta a mers la o sectie de votare din Targul Jiu, insa el va vota in Bucuresti

Fostul premier al Romaniei, deputatul Victor Ponta i-a insotit, duminica, la Targu Jiu, pe candidatii PSD la functiile de primar al municipiului si presedinte al Consiliului Judetean Gorj pe Florin Carciumaru, respectiv Ion Calinoiu. Cu toate acestea, Ponta a precizat ca va vota la Bucuresti, insa nu a dorit sa mentioneze numarul sectiei.

Membru al biroului unei sectii de votare din Galati, exclus dupa ce s-a aflat ca sotia sa candideaza

Un membru al Biroului Sectiei de votare nr. 24 din municipiul Galati a fost exclus dupa ce s-a constatat ca sotia sa candideaza la Consiliul Local. La Biroul Electoral Municipal BEM) Galati s-a inregistrat duminica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )