Libnet.ro
UNICEF

00:08

Membru al biroului unei sectii de votare din Galati, exclus dupa ce s-a aflat ca sotia sa candideaza

Antena3 Antena3,
Membru al biroului unei sectii de votare din Galati, exclus dupa ce s-a aflat ca sotia sa candideaza

Un membru al Biroului Sectiei de votare nr. 24 din municipiul Galati a fost exclus dupa ce s-a constatat ca sotia sa candideaza la Consiliul Local. La Biroul Electoral Municipal BEM) Galati s-a inregistrat duminica. continuă pe Antena3

Galati: Presedinta unei sectii de votare a fost inlocuita pentru ca au apucat-o chinurile facerii

Presedinta unei sectii de votare din Galati a fost inlocuita dupa ce au apucat-o chinurile facerii, informeaza Agepres. Femeia, in varsta de 28 de ani, conducea sectia de votare 256 din.

Presedinta unei sectii de votare din Gorj, amendata pentru ca a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati

Presedinta unei sectii de votare din localitatea Viersani, comuna Jupanesti, a fost amendata de catre politisti dupa ce a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati, au declarat su.

Presedinta unei sectii de votare din Gorj, amendata pentru ca a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati

Presedinta unei sectii de votare din localitatea Viersani, comuna Jupanesti, a fost amendata de catre politisti dupa ce a insotit in cabina de vot o persoana cu dizabilitati, au declarat surse din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Gorj, scrie Agerpres.

Alegeri locale 2016. Amenda de 600 de lei pentru presedintele unei sectii de votare din Salaj

Presedintele sectiei de votare din Voivodeni a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 600 de lei, dupa ce a interzis accesul unui candidat in incinta sectiei.

ALEGERI LOCALE 2016. Presedintele unei sectii de votare, inlocuita pentru ca au apucat-o chinurile facerii

O femeie de 28 de ani din Galati, presedinte al unei sectii de votare din judet, aflata in iminenta de nastere, va ajunge la un spital din Galati pentru a naste, dupa ce au apucat-o chinurile facerii.

Alegeri locale 2016. Presedintele unei sectii de votare dintr-o comuna bistriteana, cercetat penal dupa ce ar fi votat la cativa kilometri de resedinta

Presedintele unei sectii de votare din comuna Maieru este cercetat penal dupa ce a votat in alta localitate decat cea de resedinta. Barbatul are resedinta in orasul Sangeorz-Bai. Desi este cercetat penal, acesta isi va desfasura activitatea in continuare.

Alegeri locale 2016. Dosar penal pentru presedinta unei sectii de votare

Presedinta unei sectii de votare din Medgidia are dosar penal pentru ca a plecat sambata seara acasa cu stampila de control. Femeia a adus-o inapoi duminica dimineata.

ALEGERI LOCALE 2016. Incidente in mai multe sectii de votare din tara

Activitatea a sapte sectii de votare din judetul Buzau a fost suspendata pana in jurul orei 11. 20 de Biroul Electoral Judetean Buzau, la circumscriptia nr. 82 Vernesti, din cauza unor erori pe buletinele de vot.

Alegeri locale 2016. Presedintele unei sectii de votare, acuzat ca intra in cabine cu alegatorii

Incident electoral la alegerile locale 2016 Pitesti. Presedintele sectiei de votare nr. 39, sectie care functioneaza in incinta Universitatii Constantin Brancoveanu din Pitesti a fost acuzat ca intra cu alegatorii in cabinele de votare.

O sectie de votare din Constanta, inchisa temporar dupa ce s-a reclamat lipsa a 700 de buletine de vot

O sectie de votare din Constanta a fost inchisa temporar duminica dupa-amiaza dupa ce reprezentantii unui partid au reclamat lipsa a 700 de buletine de vot pentru alegerea primarului. Incidentul s-a petrecut la sectia nr. 65 de la scoala numarul 37 din Constanta, potrivit ZiuadeConstanta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )