Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ce sectii de vot sunt deschise in Romania pentru finala alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Ce sectii de vot sunt deschise in Romania pentru finala alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Duminica aceasta are loc al doilea tur al alegerilor prezindentiale din Republica Moldova, acolo unde cursa au ramas Maia Sandu, candidatul sustinut de Bucuresti si de UE, iar de cealalta parte Igor Dodon, candidatul Pro-rus. Moldovenii din Romania vor putea vota la una dintre cele 13 sectii de votare de pe teritoriul tarii noastre. continuă pe Adevărul

Amenda de 40.000 de lei in Romania. Pentru ce greseala s-a dat sanctiunea record

Romania este o tara frumoasa, in care poti gasi de la munte la desert. Din pacate gasim si mormane de gunoaie. La asta mai adaugam si lipsa de responsabilitate a companiilor. Din graba sau din inconstienta unii fac colectarea gunoaielor dupa cum le tuna. Asa ca nu ar trebui sa ne mire amenda record data .

LUDOVIC ORBAN: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare

Premierul Ludovic Orban afirma ca cele mai multe dintre tarile in care exista o comunitate numeroasa de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile parlamentare din Romania si ca foarte putine tari pun restrictii.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare. Pana acum, foarte putine state pun restrictii

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca majoritatea statelor in care exista comunitati numeroase de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile.

Cetatenii Republicii Moldova pot vota in 13 sectii organizate in Romania pentru scrutinul prezidential de duminica

Cetatenii Republicii Moldova pot vota duminica, la turul doi al alegerilor prezidentiale din aceasta tara, in 13 sectii organizate pe teritoriul Romaniei, potrivit Agerpres.

Alegeri prezidentiale Republica Moldova. Cetatenii moldoveni pot vota in 13 sectii organizate in Romania pentru scrutinul de duminica

Mai sunt doar cateva zile pana cand cetatenii Republicii Moldova isi ales noul presedinte. Un s ondaj realizat de catre CBS-Axa, la comanda Watchdog. md arata ca pe 15 noiembrie, Maia Sandu il va depasi pe.

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare. Se invoca lipsa de spatiu

Mai multe sectii de votare trebuie relocate pentru alegerile parlamentare din Romania, pe motiv ca s.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )