Libnet.ro
UNICEF

23:00

Secvential: Padurea Scrovistea, refugiul lui Traian Basescu, IRADIATA

Antena3 Antena3,
Secvential: Padurea Scrovistea, refugiul lui Traian Basescu, IRADIATA

Padurea Scrovistea, acolo unde si-a gasit refugiu fostul presedinte Traian Basescu, a fost contaminata cu substante radioactive, a afirmat Adrian Ursu, la Secvential, unde a prezentat un fragment dintr-un. continuă pe Antena3

Traian Basescu, napadit de DOSARE penale

Ziua si dosarul penal pentru Traian Basescu. Astazi, am aflat ca Parchetul General a cerut instantei sa incuviinteze reluarea urmaririi penale in dosarul Casa Mihaileanu. Au trecut 9 ani si jumatate de.

UPDATE Traian Basescu arata cu degetul la Ilie Sarbu in scandalul Codului Silvic: Ponta, vezi ca mortul este in familia ta / E anormal ce s-a intamplat, Consiliul Concurentei nu are o relatie institutionala din proprie initiativa cu presedintele

Fostul presedinte Traian Basescu ii ataca pe Ilie Sarbu si pe Victor Ponta pe subiectul Codului Silvic aratand ca tata socru, fostul ministru al Agriculturii Ilie Sirbu este cel care a patronat semnarea, in 2003, a unui contract pe zece ani cu compania austriaca Holzindustrie Schweighofer, aflata in inima scandalului defrisarilor ilegale. Intr-o postare pe contul sau de Facebook, fostul sef al statului sustine ca premierul Ponta incearca sa arunce mortul peste gardul Cotrocenilor, insa il avertizeaza ca mortul este in familia ta, in administratia ta si in clientela ta politica, vezi Hrebenciuc, Adam, Ilie Sirbu etc. UPDATE Intr-o interventie telefonica la B1TV, Traian Basescu a reluat acuzatiile, venind cu explicatii aditionale. Vezi in articol declaratiile fostului presedinte.

inca un dosar pentru Traian Basescu. Fostul presedinte e cercetat pentru ca si-a dat singur casa

Lovitura neasteptata pentru fostul presedinte Traian Basescu, dupa ce dosarul Casa din Mihaileanu, un dosar greu si controversat, a fost redeschis. Basescu este anchetat pentru modul in care si-a atribuit.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romanei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Traian Basescu, despre conflictul dintre Ponta si Iohannis legat de Codul silvic: Nicio tabara nu vrea sa puna punctul pe I, incetarea sau rationalizarea taierilor

Fostul presedinte Traian Basescu a comantat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV primul conflict institutional major aparut intre presedinte si pr.

Traian Basescu, despre conflictul dintre Ponta si Iohannis legat de Codul silvic: Nicio tabara nu vrea sa puna punctul pe I, incetarea sau rationalizarea taierilor (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comantat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV primul conflict institutional major aparut intre presedinte si pr.

Peste 300 de mii de euro, bani de la stat pentru confortul lui Traian Basescu

Peste 300 de mii de euro ne costa noua vila in care fostul presedinte Traian Basescu se va muta in curand. De mai bine de patru luni, casa de aproape 400 de metri patrati este in renovare. Nu va fi gata chiar.

Traian Basescu participa, timp de doua zile, la o conferinta privind situatia politica si economica in Europa Centrala si de Est, organizata in Polonia

Fostul presedinte Traian Basescu va parrticipa, in perioada 15-17 mai, la Varsovia, la o conferinta privind situatia politica si economica in Europa Centrala si de Est, informeaza Mediafax, citand un.

Traian Basescu va sustine un discurs la o conferinta internationala desfasurata la Varsovia

Traian Basescu se va afla in perioada 15-17 mai intr-o vizita la Varsovia. Fostul presedinte al Romaniei este invitat sa tina un discurs in cadrul conferintei Situatia politica si economica in Europa Centrala si de Est. La acest eveniment va participa si Andrzej Duda, candidatul partidului Lege si Dreptate la functia de presedinte al Poloniei, proaspat castigator al primului tur al alegerilor prezidentiale desfasurat pe 10 mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )