Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sedinta CEX a PSD pentru situatia lui Liviu Dragnea, AMANATA din nou

Antena3 Antena3,
Sedinta CEX a PSD pentru situatia lui Liviu Dragnea, AMANATA din nou

Membrii PSD au fost anuntati ca sedinta Comitetului Executiv, programata pentru miercuri ora 16. 00 in vedere unei discutii privind retragerea functiei de presedinte executiv pentru Liviu Dragnea, nu va mai avea. continuă pe Antena3

Ponta confirma ca sedinta CEx al PSD, pentru situatia lui Dragnea, va fi saptamana viitoare

Comitetul Executiv al PSD in care va fi discutata demisia presedintelui executiv, Liviu Dragnea, va avea loc saptamana viitoare, a confirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, el exprimandu-si totodata.

Sedinta CEx al PSD nu va mai avea loc miercuri. Analiza cazului Dragnea, amanata

PSD a amanat sedinta in cazul lui Liviu Dragnea, la baza acestei decizii fiind depunerea juramantului de investire a noului ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Sevil Shhaideh.

Sedinta PSD a fost anulata: Liviu Dragnea, salvat de juramantul noului Ministru al Dezvoltarii

PSD a amanat sedinta in cazul lui Liviu Dragnea, motivata de depunerea juramantului de investire a noului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, informeaza B1 TV. intrucat maine la ora 16:00 noul ministru.

Sedinta PSD a fost anulata: Liviu Dragnea, salvat de juramantul noului Ministru al Dezvoltarii (VIDEO)

PSD a amanat sedinta in cazul lui Liviu Dragnea, motivata de depunerea juramantului de investire a noului ministru al Dezvoltarii, Sevil Shhaideh, informeaza B1 TV. intrucat maine la ora 16:00 noul ministru.

PSD rescrie sentinta lui Liviu Dragnea

Liderii PSD, in frunte cu Victor Ponta, sustin ca Liviu Dragnea a fost condamnat pentru ca a indemnat lumea sa iasa la vot. Decizia instantei spune cu totul altceva.

Olguta Vasilescu: Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune (VIDEO)

Liviu Dragnea trebuie sustinut pentru ca nu a facut niciun fel de infractiune, este de parere primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD, informeaza B1 TV. Liviu Dragnea trebuie sustinut.

Ion Cristoiu, despre cazul lui Liviu Dragnea: Vorbim de o exploatare electorala in acest moment (VIDEO)

Ion Cristoiu a vorbit, la postul B1 TV, despre situatia lui Liviu Dragnea si despre faptul ca social democratii nu au luat o decizie luni, jurnalistul spunand ca este vorba despre o exploatare.

Liviu Dragnea: Astazi imi depun mandatul la partid. Nu pot sa mai fiu presedinte executiv dupa aceasta sentinta

Liviu Dragnea a anuntat, miercuri, ca in cursul zilei va ajunge la sediul partidului si isi va depune mandatul de presedinte executiv, dupa ce partidul a decis sa amane din nou sedinta CEx pentru a discuta.

Decizia in cazul unei eventuale demisii a lui Liviu Dragnea din conducerea PSD, amanata pentru miercuri. Dragnea: Mi-am depus mandatul, dar colegii resping ideea. Ma bucura sa vad ca am atata sustinere in partid

Liviu Dragnea si-a prezentat, luni, demisia din functia de presedinte executiv al PSD, in sedinta Biroului Permanent National, dar o decizie va fi luata miercuri de Comitetul Executiv National al partidului. Absolut toti colegii au respins aceasta idee si au decis, dupa o discutie intensa, sa duca aceasta decizie in Comitetul Executiv, miercuri, pentru ca trebuie sa fie toata tara. Eu am spus ca imi depun mandatul in BPN, am facut-o. Daca ei au spus ca vor sa duca mandatul in Comitetul Executiv, asa facem. Este o atitudine care ma bucura, sa vezi ca ai atata sustinere in partid. Sunt un om hotarat, decis, care nu ezita. Daca indemnarea oamenilor sa vina la vot este fapta de coruptie. eu cred ca nu, a declarat Liviu Dragnea, la iesirea de la sedinta BPN al PSD.

Liviu Dragnea urmeaza sa demisioneze luni din conducerea PSD: Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie

Ministrul demisionar al Dezvoltarii, Liviu Dragnea, urmeaza sa demisioneze luni si din functia de presedinte executiv al PSD. Dragnea a declarat luni dimineata, la sosirea la sedinta conducerii PSD, ca Pentru mine demnitatea e mai importanta decat orice functie. Poti si ca membru simplu sa ajuti partidul, daca ai oarecare experienta. Intrebat de jurnalisti daca a discutat cu premierul Victor Ponta despre numele inlocuitorului sau la Ministerul Dezvoltarii, Dragnea a raspuns da, fara a da alte detalii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )