Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sedinta ordinara pe 25 aprilie la Consiliul Local. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Adevărul Adevărul,
Sedinta ordinara pe 25 aprilie la Consiliul Local. Ce proiecte sunt pe ordinea de zi

Consilierii locali sunt convocati luni, 25 aprilie, in sedinta ordinara , la ora 16. 30, avand pe ordinea de zi 7 proiecte de hotarare, printre care si schimbarea denumirii Colegiului Tehnic Stefan Banulescu in Colegiul Stefan Banulescu. continuă pe Adevărul

Bulgaria: Consiliul Local al unui oras ia in calcul interzicerea purtarii valului islamic in locurile publice

Consiliul Local din orasul bulgar Pazardjik discuta despre interzicerea purtarii valului islamic burka) in locurile publice, informeaza Nova News. Una dintre propuneri apartine chiar primarului, care.

Premierul Ciolos se va intalni pe 25 aprilie cu parlamentarii din regiunea Moldova

Prim-ministrul Dacian Ciolos, insotit de vicepremierul Vasile Dancu si alti membri ai Cabinetului, vor efectua luni, 25 aprilie 2016 o vizita la Iasi unde va discuta despre proiectele de dezvoltare economica a regiunii si de conectarea regiunilor istorice ale tarii printr-o infrastructura de transport adecvata, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Val de demisii in Consiliul Local al Sectorului 4

Trei consilieri locali din grupul ALDE si alti doi din partea PNL si PSD si-au prezentat in scris demisia, vineri, pentru ca sunt nemultumiti de modul in care lucreaza actuala conducere a Sectorului 4. Acestia au anuntat ca si alti colegi vor face acelasi lucru in zilele urmatoare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )