Libnet.ro
UNICEF

16:00

Sef al Cadastrului, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sef al Cadastrului, retinut pentru luare de mita si abuz in serviciu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au retinut ieri, pentru 24 de ore, pe Iulian Bocse, seful Biroului resurse umane si relatii cu publicul din Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, pentru abuz in serviciu si pentru ca ar fi luat mita circa 5. 000 de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Sef al biroului resurse umane din cadrul Oficiului de Cadastru Bucuresti, retinut pentru luare de mita

Iulian Bocse, seful Biroului resurse umane si relatii cu publicul din cadrul Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, a fost retinut de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de cadastru Bucuresti a fost retinut pentru luare de mita

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut de procurorii DNA, fiind acuzat ca a cerut mita 15. 000 de euro pentru a ajuta o persoana.

Fosta directoare de cabinet a ministrului Muncii, condamnata la inchisoare, pentru luare de mita

Fosta directoare de cabinet a ministrului Muncii, Iuliana Corut, a fost condamnata de magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita, relateaza Mediafax. Ea a cerut bani pentru a auta o persoana sa castige concursul pentru functia de consilier afaceri europene la AM POSDRU.

Medici constanteni, arestati pentru luare de mita

Trei medici din Constanta, aflati sub arest la domiciliu, au fost trimisi in judecata de catre procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Cei trei au conditionat efectuarea unei operatii pe cord de care depindea supravietuirea pacientului de suma de 3000 de lei.

Fostul director de cabinet al ministrului Muncii a fost condamant la trei ani de inchisoare cu suspendare pentru luare de mita

Fostul director de cabinet al ministrului Muncii, Iuliana Corut, a fost condamnata, joi, de magistratii Curtii de Apel Bucuresti CAB) la trei ani de inchisoare cu suspendare in dosarul in care este acuzata ca a luat mita pentru a ajuta o persoana sa castige concursul pentru functia de consilier afaceri europene la AM POSDRU. Decizia este definitiva.

Sefa Serviciului Resurse Umane din Primaria Sectorului 2 Bucuresti, retinuta pentru luare de mita

Sefa Serviciului Resurse Umane din Primaria Sectorului 2 Bucuresti, Daniela Nastase, a fost retinuta miercuri pentru 24 de ore de DNA pentru trafic de influenta. Aceasta a fost prinsa in flagrant in timp ce pri.

Seful de la Resurse Umane din Oficiul de Cadastru Bucuresti, retinut pentru ca a luat mita 5000 euro

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, din care a primit 5. 000 de euro, pentru a ajuta o persoana sa promoveze un concurs organizat in septembrie 2014.

Seful de la Resurse Umane din Oficiul Cadastru Bucuresti, retinut pentru ca a luat mita 5000 euro

Seful Biroului Resurse Umane de la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti, Iulian Bocse, a fost retinut de procurorii DNA, care il acuza ca a cerut mita 15. 000 de euro, din care a primit 5. 000 de euro, pentru a ajuta o persoana sa.

DNA: Functionar din Primaria Sectorului 2, retinut pentru trafic de influenta

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au retinut-o, in aceasta noapte, pentru 24 de ore, pe Daniela Nastase, sef Serviciu resurse umane la Primaria Sectorului 2 din Capitala, acuzata de trafic de influenta, dupa ce a fost prinsa in flagrant, ieri, primind 11. 000 euro, ca sa intervina pentru rezolvarea unor solicitari privind apartamente ale Agentiei Nationale de Locuinte ANL).

Imigrant roman, retinut pentru proferare de amenintari cu moartea la adresa musulmanilor

Un imigrant roman care a proferat amenintari cu moartea la adresa musulmanilor dupa atentatele de la Paris a fost retinut vineri in apropierea Marii Moschei din orasul Toulouse, avand asupra sa un.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )