Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sef in Garda Nationala de Mediu, trimis in judecata de DNA

B1 B1,
Sef in Garda Nationala de Mediu, trimis in judecata de DNA

Procurorii DNA Pitesti au dispus trimiterea in judecata in stare de arest preventiv a trei inculpati - Barbulescu Ion Marius comisar general la Garda Nationala de Mediu in 2009, 2011, 2012, director al. continuă pe B1

Director din Garda de Mediu, trimis in judecata pentru coruptie

Directorul adjunct al Garzii Nationale de Mediu, Ion Marius Barbulescu, a fost trimis in judecata de DNA dupa ce ar fi primit 35. 000 de lei si bunuri si servicii de circa 50. 000 de lei de la omul de afaceri.

Directorul adjunct al Garzii de Mediu, trimis in judecata de DNA

Directorul general adjunct al Garzii Nationale de Mediu, Ioan Marius Barbulescu, a fost trimis in judecata de DNA pentru comiterea infractiunilor de trafic de influenta in forma continuata si luare de mita, informeaza un comunicat al Directiei.

Comisar sef din Politia Capitalei, trimis in judecata. Care este motivul

Un politist bucurestean cu gradul de comisar sef a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti dupa ce ar fi sustras mai multe acte din dosarul unui barbat cercetat pentru evaziune, ridicate in urma unor perchezitii domiciliare, relateaza Mediafax.

DNA: Un comisar al Garzii de Mediu, trimis in judecata pentru luare de mita

Comisarul Garzii de Mediu, Daniela Burdeti, a fost trimisa in judecata, sub control judiciar, aceasta fiind suspectata de 17 infractiuni de luare de mita, informeaza un comunicat DNA. in acelasi dosar, a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )