Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sefa CNA da vina pe concedii pentru lipsa unei reactii privind Antena 3. Laura Georgescu, contrazisa de Narcisa Iorga (VIDEO)

B1 B1,
Sefa CNA da vina pe concedii pentru lipsa unei reactii privind Antena 3. Laura Georgescu, contrazisa de Narcisa Iorga (VIDEO)

Liderul PMP Elena Udrea o acuza pe Laura Georgescu ca protejeaza, prin lipsa sa de reactie, practicile Antenei 3 referitoare la procesul ICA, motiv pentru care a formulat o plangere penala impotriva. continuă pe B1

Hillary Clinton il critica pe Barack Obama ca a lasat in Siria un gol umplut de catre jihadisti si pentru absenta unei doctrine in politica internationala: Sa nu faci lucruri idioate nu este un principiu director

Hillary Clinton i-a reprosat lui Barack Obama, al carui secretar de Stat a fost timp de patru ani, ca a lasat in Siria un gol umplut de catre jihadisti, pentru ca nu a ajutat din punct de vedere militar opozitia fata de Bashar al-Assad.

Hyundai, amendata pentru amanarea unei rechemari la service

Compania auto Hyundai Motor Co. din Japonia a acceptat sa plateasca o amenda de 17,35 milioane de dolari catre autoritatile de reglementare din SUA pentru amanarea rechemarii la service a 43. 500 de vehicule in vederea repararii unor frane defecte.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )