Libnet.ro
UNICEF

12:30

Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, informeaza Rise Project. continuă pe Ziarul Bursa

RISE Project: Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA.

RISE Project: Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad; patru israelieni sunt anchetati de DIICOT

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, scriu jurnalistii de la RISE Project.

Rise Project: Laura Codruta Kovesi, spionata de firma unui fost director al Mossad (FOTO, VIDEO)

Patru israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor, dar si pentru tentative de compromitere a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, potrivit riseproject. ro. Suspectii, Dan Zorella si Avi.

Sefa DNA, spionata de fosti ofiteri de informatii israelieni. Kovesi: A fost o incercare nereusita de intimidare

Procurorii DIICOT fac cercetari intr-un dosar privind o posibila incercare de intimidare si hartuire a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa ce patru cetateni israelieni ar fi incercat sa-i sparga adresa de mail. O incercare nereusita de intimidare, a declarat sefa DNA in aceasta dimineata.

REVISTA PRESEI 06.04.2016

2016 *ADEVARUL *RISE Project: Sefa DNA, spionata de firma unui fost director Mossad Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, scriu jurnalistii de la RISE Project.

Laura Codruta Kovesi, spionata de firma unui fost sef Mossad

Patru cetateni israelieni sunt anchetati de DIICOT pentru spionarea comunicatiilor si tentative de compromitere a Laurei Codruta Kovesi, procurorul-sef al DNA, potrivit riseproject. ro. Conform sursei citate,.

Fost director al CNADNR, Mircea Pop, denuntat de ANI la Judecatoria Cluj-Napoca pentru posibil conflict de interese

Agentia Nationala pentru Integritate ANI) a sesizat marti Judecatoria Cluj-Napoca in legatura cu posibila comitere de catre Mircea Pop, fost director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR), a infractiunii de conflict de interese, dupa ce firma la care a fost anterior actionar majoritar ar fi profitat de pe urma unui contract semnat in calitate de director general al institutiei.

Fost director CNADNR, denuntat la Parchet. Mircea Pop ar fi semnat cu firma sa un contract de 12 milioane de euro

Agentia Nationala de Integritate ANI) a sesizat Parchetul Judecatoriei Cluj-Napoca pentru verificarea indiciilor privind posibila savarsire de catre Mircea Pop, fost director general in cadrul.

Fost director SRI avertizeaza: Sunt amenintari foarte puternice pe zona informaticii

Fostul director al SRI Costin Georgescu a declarat, in contextul spionarii sefei DNA de fosti agenti Mossad, ca la ora actuala exista amenintari puternice pe zona informaticii si a aratat ca demnitarii.

Mircea Pop, fost director al CNANDR, gasit in conflict de interese. El a fost denuntat la Parchet

Mircea Pop, fostul director general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), este suspectat ca s-ar fi aflat in conflict de interese dupa ce ar fi semnat unact aditional la contractul de consultanta pentru Autostrada Arad-Timisoara-Lugoj. Prin acest act, contractul a fost extins cu 29 de luni, iar valoarea a crescut cu aproape 2 milioane de euro. in acest caz au fost sesizati procurorii din Cluj.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )